A 15. hétig ki mennyit szedett fel?
Figyelt kérdés
Tudom sok az ilyen kérdés de mégis...?2009. febr. 26. 18:02
2/7 A kérdező kommentje:
:) az szuper nagyon jó! Eddig én is csak 1 kg-ot pedig nem vagyok egy 50 kgos lány! :)
2009. febr. 26. 18:05
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én 1kg!
Boldog babavárást kívánok neked!
4/7 anonim válasza:
JAAAJJJ!!!! akkor én borzalmas vagyok!!! még nem is vagyok egézen 15 hetes és én kb 4 kg-nál járok... 172 cm vagyok 58 kg-mal kezdtem vagyis karácsony előtt ennyi voltam, de én kihagytam az hányingeres kort és rögtön a farkaséhség jött és a folyamatos álmosság. na meg kiderült a pocaklakóm és a sportot is abbahagytam és tessék, de csak a hasamra jött pedig eddig mindig fenékre, most kerekedik a hasam és mindenki látja hogy állapotos vagyok. remélem le tudom adni előbb utóbb, de nem érdekel annyira majd lesz valahogy
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Utsó válaszoló! Az nem gáz a magasságodhoz képest! Egyáltalán:)! Én 158/70 vagyok! most 71kg. Neked nincs miért aggódnod még!
2009. febr. 26. 20:20
6/7 anonim válasza:
Én 14 hetes vagyok. 72-73kg voltam a baba előtt, (174cm) és már most rajtam van +3 kg. Én is kihagytam a rosszulléteket, és nálam is a farkaséhség játszotta a főszerepet...pláne a tiltott dolgokat ettem,mint csoki,kenyér.... szép mi? :-) Most ez 'hál istennek kezd abbamaradni és újra normálisan eszem. Előtte én is sportoltam, persze mióta tudok a kis Prücsökről,azóta nem járok... Leginkább a pocakomra híztam, meg a csípőm kerekedik... máshova nem igazán jött. Nagyon félek hogy mi lesz így később... :-( Remélem kicsit megáll ez a hízás, mert nem szeretnék +20kg-al szülni.
7/7 anonim válasza:
Én 13 hetes vagyok. 52 kilóval kezdtem, (171cm)és most 53vagyok. Remélem kicsit kipofásodom majd...mert elég vékony vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!