Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiatal kismamák, ti milyen...

Fiatal kismamák, ti milyen fehérneműt hordtok terhesség alatt? Sima bugyit, vagy tangát?

Figyelt kérdés
Én tangás vagyok,én csak azt hordok,csak nem tudom,hogy terhesség során is lehet(szabad-e)hordani?!
2012. jún. 5. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

Tangát, most kezdek hozzászokni a francia bugyihoz, majd úgy is azt kell viselnem egy ideig!

35 hkm

2012. jún. 5. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
20%

12 éves korom óta tangát hordok és eddig 2-szer volt gombás fertőzésem.Egyszer a volt párom szedte össze a munkahelyen, egyszer meg én a strandon.

Most is azt használom. Nincs ezzel semmi baj,ha valaki rendesen tisztálkodik és betartja a kézmosási szabályt is,illetve idegen helyen jó magasról pipil csak.

Ezen kívül amire figyelek,hogy csak pamut legyen és ne cérnavékony.

Amúgy meg van aki fogékonyabb fertőzésekre van aki nem.Ha az vagy akkor sima bugyi mellett is elkaphatsz bármit.

És még kiegészítésképp ha már ennyire ellenzi egy két nő a fertőzés miatt. Biztos annyira odafigyeltek mindenre, hogy 3 törölközőt használtok fürdés után?! Mert ugyebár egy kell az arcnak,egy a testnek és egy a nemiszervhez.De nem hiszem ,mert életemben eddig 1 ilyen embert ismertem. Pedig így kellene.

2012. jún. 5. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
sztem mert vki terhes nem kell mindent feladnia.én is tangás vagyok szülés után majd ráérek mama bugyit hordani:)hord azt,amit jól esik:)
2012. jún. 5. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
35%
Egyébként miért csak a fiatal kismamáknak szól a kérdés? Aki nem 19 éves az már csak nagyi-bugyit hordhat?
2012. jún. 6. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Elnézést a megfogalmazásért!! :) Nem sértésként írtam így a kérdést,csak nem minden 30 éves és idősebb korosztály hord tangát.De hogy ne legyen sértődés,akkor KISMAMÁK!!!
2012. jún. 6. 19:33
 16/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudtam, hogy a fehérneműhordás, illetve fazonának megválasztása korosztályfüggő.
2012. jún. 7. 12:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értelek titeket!!Azért mert ,,rosszul,, írtam ki valamit,nekem kell állni érte????Ennyiért piszkálni kell,és meg kell ölni miatta 1 kanál vízbe??Egy szaros tanga miatt??Hát azért ezt nem vártam volna,de azért köszönöm szépen!!
2012. jún. 7. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!