34 hetes terhesen hogyan tudnék combból fogyni?
Észre vettem, hogy a plusz kilók terhességem alatt, simán szinte csak a combjaimon rakódtak le :(
ugyan veszélyeztetett terhes vagyok, és a tornázás nem megengedett, de combból szeretnék valahogy fogyni.
Annak örültem pár hete, hogy nem kellett kismama rucikat (nadrágokat) vennem külön, hogy kényelmesen tudjak öltözködni, de kb 1 hónapja folyamatosan érzem a kilókat a combomon, és már csak a macik kényelmesek :(
Létezik hogy terhesség közben le tudok onnan adni, vagy hagyjam a fenébe és várjam meg míg megszülök :)
köszi a válaszokat
Gondolom vizesedik is, az majd lemegy szülés után.
A terhesség nem a fogyásról szól amúgy sem, szoptatáshoz meg kell a tartalék...
"veszélyeztetett terhes vagyok ... hogyan tudnék ... fogyni"
Te normális vagy?
"veszélyeztetett terhes vagyok"
Ez szerintem válasz minden kérdésedre. Sehogy! Vagy direkt keresed a bajt?
Kérdésed elolvasásakor egy dolog jutott eszembe: NOOOOORMÁLIS????
Kifejtve azonban már kicsit jobban hangzik!
Nézd terhesség alatt a szervezet alakul, ez ellen semmit nem tudsz tenni, ha most esze-veszett fogyókúrába kezdenél, az a babára nézve is káros lenne. Mégha csak edzéseket is végzel, azzal is plusz megterheled a szervezetedet!
Ha tudsz menj el úszni, azzal kellemesen kikapcsolódhatsz, úgy mozogsz, hogy a szervezet nem terhelődik meg.
Fogyás, meg majd szülés után- amikor már nem szoptatsz! Biztos vagyok benne, hogy így "mackó nacisan" is csinos kismama vagy!
Élvezd a babavárást, és ne gondolj most a fogyásra!
szia!
én is 34 hetes vagyok és szintén veszélyeztetett terhes.engem is nagyon zavar a sok felesleges kiló de eszembe se jutna fogyózni.már ezt a pár hetet kibírod!és ugyan szoptatás alatt nem lehet fogyózni de akkor már tornázhatsz nyugodtan!!!én ezt fogom tenni amíg szoptatok,torna-torna-torna...persze amennyit majd bírok egy újszülött és egy 3 éves mellett.
kitartás,majd lemenne a kilók!
kösz mindenkinek a válaszokat. Az hogy noooormális vagyok e :) erre meg csak egy válaszom van: sajnos a párom nem igazán tud kedveskedni nekem és mindig elmondja milyen duci vagyok :(
egy kicsit rosszul jön ki mindig még ha viccel is, és ezért zavar, hogy nem jön fel rám a régi gatya tömkeleg :(
azért jöttem ide, hogy tanácsokat kapjak :(
megvárom akkor a szopiztatás végét, remélem tényleg le megy majd szülés után, habár a bébi mellett tuti nem ez lesz a legfontosabb, és a párom szavait is elhagyom majd a fülem mellett, lehet tényleg meg sem hallom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!