Raerek szoptatos melltartot venni ha mar "bedurrantak" a melleim, ha mar teli van tejcsivel? Kb. hany darabot erdemes?
A terhessegem vegen jarok, eddig nem kellett lecserelnem nagyobbra a melltartoimat, de gondolom a tejkepzödes eseten majd igen ... Addig meg nem vennek, hiszen nem tudom, hogy milyen meretbeli különbsegre szamithatok.
Nalatok ez hogy alakult?
Én a terhesség utolsó heteiben vettem meg a szoptatós melltartót, egy számmal nagyobbat. Már az utolsó hetekben jobban esett abban aludni, nagyon kényelmes, főként a széles pántja miatt.
A szülés után is jó lett a mérete, de eredetileg úgy gondoltam, ha nem jó, akkor veszek egy nagyobbat és ez a kisebbik jó lesz majd később, mikor már nem szopizik annyit a kicsi és nem feszül úgy a cici sem.
Mivel jó lett a méret, így vettem még egy ugyanolyat és akkorát mint a terhesség utolsó heteiben vásárolt melltartó.
Így két darab melltartót használtam a szoptatás ideje alatt. Amíg az egyik mosásban volt(ami nálunk naponta történik, hiszen két gyermekünk van, most várom a harmadikat), addig a másikat használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!