Mindenkinek fenn van a hasa, és arra vár, hogy leszálljon? Az mikor jön el? Nekem nincs fenn, vagy korai lenne még? 36. hétben vagyok, de nekem most is lenn van egészen
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen!2012. jún. 5. 11:36
1/5 anonim válasza:
Nekem végig fent volt, a sógornőmnek, meg végig lent, annyira, hogy a baba fején lett egy seb, mert nyomta valamelyik csont.
Mind a ketten túlhordtuk egy héttel a babát (vagyis én csak 4 nappal a sógornőm meg pont 1 héttel)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. jún. 5. 11:49
3/5 anonim válasza:
nekem nem volt sem fent, sem lent. Le sem szállt szülés előtt. Nekem nem jött be a monda...
Ja és 37.héten szültem.
4/5 anonim válasza:
Nekem fent volt egészen a mellemnél!múlthét péntekre leszállt!!nagyon megijedtem, de egyenlőre nem szülök!most vagyok a 36.héten.
5/5 anonim válasza:
Nekem fiam lesz, egész lent volt végig a hasam,csak megnőtt a gyerek, így a bordám alá ért már, aztán a 36. héten egyszer csak azt vettem észre, hogy megint befért a keresztbe tett kezem a mellem alá-leszállt.
De még nem szültem (37+4)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!