Császár után tényleg elvileg alapból kellene, hogy vérhígító injekciót adjanak, akkor is, hogy ha nincs semmi komplikáció? Ti kaptatok?
Első vagyok.
Jó tudni! Köszönöm!
Sógornőm egyébként a Debreceni Klinikán 3 éve nem kapott. Úgy látszik, hogy azonos intézményen belül is inkább orvosfüggő.
én vagyok ,aki 6 hétig kapta....
Azt nem írtam,hogy én alapból a veszélyeztetett kategória vagyok ebből a szempontbol....és lehet ezért kaptam 6 hétig.
Viszont a vállba dolgot én sem értem.én úgy tudtam,hogy tilos izomba....én a hasamba adtam
12-es!
És arra van protokoll, ha valaki Leiden heterozigóta?
Ilyenkor elvileg természetes szülés után is kellene, nem?
Illetve már a terhesség alatt is érdemes, ugye?
Pár éve barátnőm nem kapott se a terhesség alatt, se utána. Szintén a Klinikán szült.
Én is Leidenes vagyok, azért érdekel.
Leidennél már terhesség alatt el kell kezdeni, persze.
Furcsa, bent egyébként a nővérek vállba szokták adni, de ott is subcutan, csak ők gyakorlottabbak azért, otthon ha vállba adja az ember gyakran megy izomba. Ezt a zárójelentés átadásakor azért mondhatta volna valaki... (Nem a szülészeten dolgozom, csak gyakran járunk át konzíliumba, ezért tudom, hogy a heparin már alap, de nem tudom, hogy mondjuk milyen instrukciókkal bocsájtják haza az embert.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!