Hányszor végez hüvelyi vizsgálatot az orvos a terhesség alatt?
Én 28 hetes vagyok de még nem vizsgált meg, csak mikor megállapította a terhességet (6 hetesen)
Én nem is akarom addig amíg nem indokolt, annyit mondott a dokim minnél később annál jobb.
Gondolom ez orvosfüggő. Nekem az előéletem (nehezen sikerült + lombik), meg, hogy ikreket várok, mindig nézi a méhszájat.
Szólj neki nyugodtan!
Elvileg minden vizsgálatkor meg kellene néznie.
Èn külföldön élek itt a kiskönyvben külön rublika van a éhszájról ahova be kell írni hogy milyen állapotban van.
Szerintem fontos tudni hogy egy 20 hetes kismamának kezde nyilni vagy sem a méhszája, mert ha pl elkezd nyilni vagy nem feszes már akkor szigoru fekvés kellene.
Nekem mindegyik gyereknél 4 hetente nézték majd 2 hetente. Elsönél 30 hetesen már 3 centire tágulva voltam, rögtön magnézium és pihenés lett belöle.
Itt sokszor van ilyen kérdés, és nem értem miért nem csinálják ezt meg otthon sok orvos? több gumikesztyü fogy, vagy nem szeretnek ilyet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!