Mikor mehetek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hét múlva kell megjönnie. Lehet, hogy 1 hete teherbe estem.Az orvos mikor tudja megállapítani, hogy terhes vagyok? Nem ciki ha odaállítok hozzá 2 hét múlva hogy lehet terhes vagyok. Vagy mikor mehetek?2012. máj. 18. 19:08
1/31 anonim válasza:
Hát az úgy ciki,mert a nemvárt után 2-3 héttel szoktak menni..amikor már kb minimum 6-7 hetes vagy!
2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor még nem megyek :)
2012. máj. 18. 19:13
3/31 anonim válasza:
első válaszolónak igaz van... már csak azért is, h megnyugodj, mert kb a 6-7 hét után van szívhang..feltételezem, te sem akarsz előbb odamenni amikor érzékelhető már, viszont szívhang nincs még. Ilyenkor új időpontban vissza kell menned... ami nem 1-2 nap! Gondolom nincs kedved addig idegeskedni (feleslegesen) h minden rendben van e?!
Gratulálok!
4/31 anonim válasza:
Ezt nem értem.
Ha három hét múlva kell megjönnie, akkor egy hete kb. menstruáltál. Hogy lehetnél már terhes?
5/31 anonim válasza:
ha tudnád milyen hosszú az a 40 hét:)
én ha legközelebb teherbe esek tuti hogy a 16. hétig sehova nem megyek
6/31 A kérdező kommentje:
Nem 1 hete menstruáltam
2012. máj. 18. 19:44
7/31 anonim válasza:
De akkor mégis hogy eshettél teherbe egy hete? Kb. egy hét múlva lesz peteérésed...
8/31 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam tutira hogy terhes vagyok....
2012. máj. 18. 20:29
10/31 A kérdező kommentje:
Figyelni kéne mit írtam
2012. máj. 18. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!