Mikor mehetek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hét múlva kell megjönnie. Lehet, hogy 1 hete teherbe estem.Az orvos mikor tudja megállapítani, hogy terhes vagyok? Nem ciki ha odaállítok hozzá 2 hét múlva hogy lehet terhes vagyok. Vagy mikor mehetek?2012. máj. 18. 19:08
11/31 anonim válasza:
Szerintem olvasgass egy kicsit a teherbeesésről, mert nagyon úgy néz ki, hogy fogalmad sincs ezekről a dolgokról!
12/31 anonim válasza:
Elég jól "figyeltem" ezúttal. Ezt írtad:
"Lehet, hogy 1 hete teherbe estem"
Na mármost ez sehogy sem stimmel, mert egy hete még menstruáltál.
a) miből gondolod, hogy menstruáció alatt volt peteérésed?
ez bár létezik, nagyon-nagyon ritka
b) ha egy hete teherbe estél, akkor egy hét múlva már tesztelhetsz is pozitívat, sokkal előbb, mint hogy orvoshoz mennél...
13/31 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írtam NEM 1 HETE MENSTRUÁLTAM!
2012. máj. 18. 20:43
14/31 anonim válasza:
Ok akkor kezdjük elölről:
mikor volt az utolsó menstruációd első napja?
15/31 A kérdező kommentje:
Április 30
2012. máj. 18. 21:00
16/31 anonim válasza:
A ciklusod 19. napján vagy. Ha netán teherbe is estél még meg sem történt a beágyazódás. De azt nem értem, hogy "3 hete kellene megjönnie"...akkor hány naposak a ciklusaid, 40-45???
17/31 A kérdező kommentje:
Megint félreolvastad :D "3 hét múlva kell megjönnie
2012. máj. 18. 21:06
18/31 anonim válasza:
Nos ha átlag 40 naposak a ciklusaid, akkor viszont az is teljesen valószínűtlen, hogy a ciklusod 10 napja körül van peteérésed, tehát ez sehogy sem stimmel...
20/31 A kérdező kommentje:
Nem vagy képbe, nem baj :) azt is mondtam h kb 3 hét
2012. máj. 18. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!