Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mehetek már...

Szerintetek mehetek már orvoshoz? Elvileg pénteken leszek 6 hetes és 2 napos terhes. Fog már látni valamit?

Figyelt kérdés
Másik ami aggaszt, hogy nincsenek terhestüneteim, csak néha nehéz a hasam, meg hajnalban feszül a mellem. Félek a vetéléstől, mert mensikor mindig barnáztam és ugy tudom az növeli a vetélés kockázatát. Szedek 2 hete elevitet, meg pár napja iszom palástfű teát. Szerintetek ne aggódjak?Fura hogy még rosszul sem vagyok, mintha nem is lenne baba..
2010. szept. 21. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Mehetsz nyugodtan,5.héttől már látni a petezsákot.

Az meg,hogy nincsenek tüneteid semmit nem jelent,nekem az első babánál,majd meg pusztultam annyira rosszul voltam reggelenként,a másodiknál meg semmi tünet.De én ugy tudom gyógynövényt nem szabad inni semmilyet.

2010. szept. 21. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül kell, hogy legyen tüneted, elég a pozitív teszt.

hányás stb. később is jelentkezhet.

6 hetesen már szívhangot is lát többnyire a doki.

a palástfű teát azonnal hagyd abba. amíg teherbe nem esel javasolják a könnyebb beágyazódás elősegítésére, de terhesség alatt ne idd! ezt természetgyógyásztól tudom.

a menses alkalmával a barnázás még nem jelent semmit. ki volt vizsgálva, hogy mi okozhatta? mert ha nem kár ezen rágódni.

gratulálok :) !!!!

2010. szept. 21. 20:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem voltam soha dokinál a barnázás miatt. Mindig így indult meg 2-3 nap barnázás aztán 2-3 nap vérzés, bár minimális, de a ciklusom mindig pont 28 napos volt. Most hogy nem jött meg nem volt barnázás sem, semmi és van 5 pozi tesztem. Csak ugye sokan írják, hogy a barnázás hormonzavar és vetélést okozhat többnyire. Szoval én mensikor mindig barnázom és nagyon görcsölök ,most meg hogy terhes lettem semmi ilyen nem jelentkezett. Mondjuk 4 hónap próbálkozás után sikerült most. A palástfüvet akkor ne igyam, pedig itt olvastam hogy erősíti a méhet ..stb. Most megijedtem.
2010. szept. 21. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:

nem kell megijedni, hogy eddig ittad a gyógyteát csak most hagyd abba. tényleg csak azért merem mondani, mert természetgyógyásztól tudom.

amúgy nincs is rá szükséged. a méh elég erős és tudja a dolgát :)

az elevit amit szedsz bőven elég.

barnázás a menseskor: felejtsd el, csak parázod magad, érzem. most várandós vagy, örülj ezerrel és tényleg őszintén mondom ne gondolkodj azon,hogy milyen bajok léphetnek fel, mert csak beleőrülsz. ebben az időben az örömé a hely, nem pedig a felesleges aggódásé. amúgy az aggódást a babád is megérzi. légy könnyed és boldog.

ha már az elején ennyire parázol mi lesz később?!

még egy jó tanács: hagyd abba az ilyen oldalak olvasását, vagy nagyon korlátozd vissza, hogy mennyit vagy itt. itt általában csak gondokkal problémákkal találkozol, hiszen ez az oldal lényege, segítünk egymásnak, viszont olyan problémákról is olvashatsz amit eddig nem is tudtál hogy vannak, és megint csak parázni kezdesz.

ha itt vagy, tájékozódj, kérdezz ha van kérdésed, de a problémás kérdésekbe inkább ne lépj be.

minden jót.

2010. szept. 21. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp fogsz látni szívműködést, és 6mm körüli embriót.

Ne aggódj, nekem csak 7 hetesen kezdődtek a kellemetlen tünetek.. vissza fogod még sírni, hogy nem vagy rosszul :-)

2010. szept. 21. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is pont 6 hetes és 2 napos voltam, amikor először mentem, ott pulzált a kicsi szíve. :) Szóval mindenképpen mehetsz nyugodtan. :)
2010. szept. 22. 07:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Majd megírom mi volt!
2010. szept. 22. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!