6 hetes leszek pénteken, nem baj ha csak 1,5 hét múlva megyek orvoshoz?
Sziasztok!
Vasárnap teszteltem először pozitívat, elkezdtem femibiont és magne b6-ot szedni, de dokihoz később szeretnék menni, mert biztosat csk a 7-8 héten láthat, ugye?
Nem teszek így rosszat? És még mindig gondolkozom, hogy sztk, vagy magándoki. Első babám és nem tudom mit csináljak, nem tudok sajnos az anyukámhoz fordulni...
Ismét én, amúgy 8 hetes vagyok. Biztosat már látnak 6 hetesen is, de 8 hetes korodig azért mindenképp menj el. Végülis ilyenkor zárják ki a méhenkívüli terhességet is.
Amúgy gratulálok! Van valami tüneted?
Szia,
en olyan vagyok, hogy jo keson vettem eszre mindig a babaimat, az elsovel 12 hetesen jutottam el UHra. A masodikkal meg 16 hetesen, es mivel nagyon picuri baboka volt, ezert akkor 12 hetesnek mondtak. Aztan vegig ugy gondoltak, hogy annyi, es csak akkor derult ki, hogy igazam van, amikor megszuletett. Ebbol nemi kis kavarc volt azert, de ez hosszu tortenek lenne:-) A lenyeg, hogy most van ket egeszseges gyerekem, pedig nem rohantam azonnal orvoshoz:-) Amugy a felesleges izgalmak elkerulese vegett az elso 12 hetben erdemes elmenni, mert akkor meg fixebben meg tudjak mondani a korat, utana nagyobb a tevedesi lehetoseg. Kb. az 5-6. hettol mar latni szoktak a petezsakot az UH-n, de akkor a doki meg 2 het mulva vissza szokott rendelni meg egy ellenorzesre. A magandokihoz be kell jelentkezni, az is lehet egy-ket het, az SZTKba meg csak beesel. De ott nem a rendeloben van az UH, az meg tovabbkuld egy beutaloval az UHra, mert oda beutalo kell. Lelki oldalrol nezve nalunk a kozeli korhazban a szonografus lanyok nagyon kedvesek, de SZTK-ba en nem esnek csak ugy be egy rendelesre, az nagy valoszinuseggel engem kiboritana. Ezt is gondold at, hogy te mit birsz elviselni lelkileg:-) Sok oromet kivanok a babacskahoz:-)
Sziasztok!
Akkor egy kicsit megnyugodtam. :-) Feszül a cicim, a szagokra érzékenyen reagálok és hasszurka+ gyenge menzi jellegű fájdalom.
Az én történetem érdekes, mert tavaly volt már egy kémiai terhességem, de nem maradt meg a baba. Menzisztem, de nem volt erős.
Most ugyanez a helyzet, volt menzim 3 napig tartott, el is voltam rendesen keseredve, de valahogyan máshogyan éreztem magam és vasárnap teszteltem, ami rögtön + lett! Most nagy a boldogság. Nem akarok csalódni, azért gondoltam, hogy később megyek orvoshoz. Köszönöm aranyosak vagytok!
Szio.
Nem akarok okoskodni de menj el elobb orvoshoz,petezsakot mar most is latna.
Mult honapban en is igy jartam,megjott egy napra de pozi volt a teszt es a vervetel is,aztan kiderult hogy nem jo helyen tapadt meg a baba.A menzi nem minden esetben jelent rosszat de en megnezetnem magam a helyedben hogy meglatjak hogy jo helyen van-e.
Most megint teherbe estem es mar jovo heten(5+1)naposan huzok az orvoshoz hogy teljesen megnyugodjak.
4eve varokozo
Szia,
szerintem dontsd el mi ad tobb nyugalmat neked. Azonnal orvoshoz rohanni, vagy kivarni. Ne torodj azzal, ki mikor megy, te menj akkor, amikor ugy erzed menned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!