26 hetes vagyok. Nagyon fáj, úgy szúr, ott a medencémnél, meg a hólyagomnál, akkor, ha felállok, meg megyek pisilni stb. ez mitöl lehet? Ugye nem káros? Orvoshoz csak jövöh. Pénteken megyek.
Figyelt kérdés
a babám keresztbe fekszik,ugyhogy nem tudom mitöl lehet.esetleg megfázád?mert van ugyhogy negyedóránként pisilni megyek.2009. szept. 30. 11:58
1/5 anonim válasza:
Én nem tudom megmondani, hogy mitől lehet, de az biztos, hogy én nem várnék jövő péntekig. Hívd fel az orvosod, vagy a védőnőd, és mond el a panaszaid, nehogy valami baj legyen. Ők majd megmondják mi lehet ez, és hogy kell-e azonnal orvosi segítség, vagy még ráérsz.
2/5 A kérdező kommentje:
védőnő,olyan itt nics.szlovákiában lakom,itt csak az orvoshoz járunk havonta egyszer.
2009. szept. 30. 12:35
3/5 anonim válasza:
Nem lehet hólyaghurut?Csíp és szúr pisilésnél?Mert akkor az.Igyál sokat,melegítsd a hasad.Ha nem javul menj orvoshoz.
4/5 A kérdező kommentje:
nem csip,ugyh.nem tudom.
2009. szept. 30. 12:56
5/5 anonim válasza:
szia én is szlovákiában élek,engem is kínzott ez az érzés a dokim ultrahangon megnézett és aztmondta,hogy lentvan a kicsinek a fejecskéje és az nyomja a húgyhólyagom meg a végbelem-ezvégett még bélgörcseim is szoktak lenni sajnos ami rettentö kellemetlen.sokat próbálj pihenni magasra feltett lábakkal és nekünk az orvos a nemi életet is megtilltotta mostmár!neijedj meg javulni fog a helyzet én most vagyok a 29.hétben és már jobb nem érzem a nyomást alulról!de mindenképpen mond el a orvosodnak a panaszaid!ja és magnéziumot kell szednem!reméllem kicsit segítettem.szius
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!