Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mehetek el orvoshoz?

Mikor mehetek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Kb. 3 hét múlva kell megjönnie. Lehet, hogy 1 hete teherbe estem.Az orvos mikor tudja megállapítani, hogy terhes vagyok? Nem ciki ha odaállítok hozzá 2 hét múlva hogy lehet terhes vagyok. Vagy mikor mehetek?

2012. máj. 18. 19:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mivel totál érthetetlen a kérdésed.....szóval ha majd késik már 1 hetet, akkor csinálj tesztet és még utána is várj kb 2 hetet az orvoshoz menéssel!
2012. máj. 18. 21:14
 22/31 A kérdező kommentje:
Szerintem a kérdéssel nincs baj, nem bántásból. De azért köszönöm a segítséget
2012. máj. 18. 21:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Tesztet akkor érdemes csinálni, ha késik a menzeszed (és tudod, hogy mikor kéne megjönnie), orvoshoz pedig akkor érdemes elmenni, ha a menzeszkésés után 2-3 héttel vagy, mert akkor már 6-7 hetes terhességet láthat a doki.
2012. máj. 18. 21:28
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2012. máj. 18. 21:36
 25/31 anonim ***** válasza:

szia

nekem szeptember 2.án volt meg és havi alatt huncutkodtunk.

bár október 2án kellett volna megjönnie, én már szeptember 24én pozitívat teszteltem. mivel épp havi alatt volt a peteérésem.

szeptember 30án mentem először nagy boldogan orvoshoz. jövő héten szülök.

neked is sok sikert :)

2012. máj. 18. 21:44
 26/31 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához, és köszönöm a választ :)
2012. máj. 18. 21:47
 27/31 anonim ***** válasza:
28%
ja és mielőtt bárki megkérdőjelezi a terminusom, közlöm, hogy indított szülés lesz kedden, idő előtt, ezért tudom, hogy jövő héten szülök. :)
2012. máj. 18. 21:51
 28/31 A kérdező kommentje:
Hát igen vannak itt eléggé dúrván szóló egyének, értem miért irod le :)
2012. máj. 19. 07:35
 29/31 Macko87 válasza:
Szerintem semmi nem ciki...ha egyszer babat szeretnel minden idoben torteno kivizsgalas sokat jelent...lehte nem pont ilyen hamar...nekem 3 napot kesett, teszteltem, pozitiv lett s a 4 nap el is mentem mert feltem h mehen kivul van (volt mar vesztesem figyelmetlensegem miatt). De ha 2 het mulva mesz akkor legalabb anyit tud mondani h lat-e valamit s h jo helyen van-e az a valami... kivanom hogy minden ugy legyen ah te szamitod :)
2012. máj. 19. 08:47
 30/31 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképp akkor menj, mikor már késik. Mert addig csak megvastagodott méhnyálkahártyát lát, ami akár mensit is jelezhet. De ha addig csinálsz tesztet és pozitív lesz, akkor már babát jelez viszont :)

Szóval ha van pozi teszted, utána várj legalább 1 hetet, de inkább kettőt, és utána már látják a babát.

Én a pozi tesztet a mensi kimaradásának napján csináltam, utána vártam 2 hetet pontosan, akkor voltam 5+6 hetes. Már látta a babát is a doki, 3 mm volt, és pulzált a szívcsöve :)

2012. máj. 19. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!