Nálatok is fordult ilyen elő?
Figyelt kérdés
A terhességem alatt elég gyakran fájt az együttlét a párommal, ezért nemcsak emiatt, hanem mert féltem a babát, de már kb. az 5. terhességi hónaptól nem fekszünk le egymással. Nálatok is volt ilyen, hogy terhesség előtt nem, vagy csak nagyon ritkán, viszont terhesség alatt gyakran fájt a szex?
31hkm
2012. jún. 4. 02:03
1/3 anonim válasza:
Igen, én is tapasztaltam ilyet kb. a 3. hónaptól. Ahogy leírtad, fájdalmassá vált az együttlét.
2/3 anonim válasza:
Igen, terhesség alatt és szülés utáni is nekem sokáig fájt. Szülés után kb. 8 hónappal kezdett újra minden a régi lenni, nem fájt és újra élveztem a szexet. Aztán szülés után 10 hónappal újra terhes lett, szegény férjem.... Mire visszaállt a rend, újra böjtölnie kell:( Ráadásul mindkét esetben veszélyeztetett voltam/vagyok, úgyhogy csak úgy néha-néha módjával és óvatosan szexelünk. Amúgy meg marad az egyéb más megoldás....
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem csak bizonyos pozícióban fájt, de mi nem szexelünk pont akkortól ahogy leírtad. Kb az 5. hónaptól és most vagyok 30 hetes. De már nem is emlékszem hogy milyen amikor fájt, lehet nem is érdekelne. Férjem félti a babát és amiatt. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!