Nálatok hogy alakult a kapcsolatotok terhesség alatt?
Nálunk a férjem ugyan úgy szeretett közeledni, söt... Sexet is kívánta, de megértette ha én nem akartam.
Mi a szülés után alig tudtuk a 6 hetet kivárni annyira bevoltunk indulva, azóta is szuper a sex, már a második jön.
Meg sem tudom mondani, mikor voltunk utoljára együtt. Egyszerűen félünk, mert az első terhességemnél sok bajt okozott a szex. Most nem, de nem tudjuk élvezni egymás közelségét a baba miatt.
31hkm
Nos, a pasikba is végig megy egy folyamat! Ők is "terhesek"
hagyni kell, ilyenkor nem akarnak szexelni, vagy is kevesebbet. Ez biológia :) meg még az is benne van, hogy félt, hogy nehogy baja legyen a babának.
Az én párom is ilyen volt, féltett, meg együtt érzett velem, mindig. Ha hánytam ott ült mellettem, ha rosszul voltam azonnal segített, és ha mozgott a baba rátette a kezét a pocakomra és együtt örült velem.
A férfiak is átélik mind azt amit mi, nők a terhesség alatt :)
Szia! Szerintem azért egy beszélgetést megérne a dolog! Nálunk is ritkábban van, mióta babát várok (bár azért nem ilyen ritkán) , de én rákérdeztem, hogy a picúrt félti-e, vagy mesélje el, őt hogyan érinti ez az egész! De egyébként nem tudom mennyire voltatok aktívak előtte, vsz egy bizonyos mértékű csökkenés normális! Csak azért írtam a beszélgetést, hogy Te is megnyugodj, és ne maradjon a későbbiekben tüske emiatt! Kitartás szülés után biztos jobb lesz!:-)
Üdv, 19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!