Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok hogy alakult a kapcsol...

Nálatok hogy alakult a kapcsolatotok terhesség alatt?

Figyelt kérdés
A párom kerüli a közelebbi érintkezéseket, a szexet. Aggódom, hogy ez normálisnak mondható-e. Gondoltam, hogy velem van a baj a hízás miatt pl, de azt mondja, hogy nem, vele van a baj a stessz miatt. Hogy ugyanúgy szeret és tetszek neki! Engem viszont nagyon bánt. Vagy csak hagynom kell neki időt? Vagy mitől lehet ez? Volt valaki már így? Szülés után ez helyre jön? 26 hkm
2012. máj. 29. 21:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez a probléma... 7 hetes terhes vagyok, és a "régi" aktív szexuális életünknek se híre se hamva... Ráadásul én már felszedtem egy kis többletet a hasamra, derekamra. Van miért aggódni,mert attól, hogy szeret a férfi, jöhet közbe egy vékony 18 éves csábító lányka akivel él ebben az időszakban szexuális életet. Én aggódom ha később jön haza, én félek, hogy megcsal.Mert napról napra veszítek a kívánatosságomból. :(
2012. máj. 30. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, ahogy nőtt a pocakom egyre ritkábbak lettek az együttlétek. Nem a babát féltette, mert nem indokolta semmi, hogy ne legyünk együtt, hanem egyszerűen ez a terhes állapot nem fért össze nála a szexualitással. Szülés után nem volt semmi gond.
2012. máj. 30. 18:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves Bria89! Szerintem annál undorítóbb és megvetnivalóbb dolog nincs is szinte a világon,ha egy férfi a terhesség alatt lép félre és ekkora alázza porig a nőt! Erre kérdezz rá konkrétan,mert így a babádnak is ártasz,ha ezen gondolkozol és rágódsz!

Egyébként beszéltünk róla mi is,és nem a hízással és a nem tetszéssel van a probléma,hanem magával a helyzettel!

Üdv.

2012. máj. 31. 05:58
 14/14 DeAnn ***** válasza:

Az én párom szeretné a szexet, de én nem akarom, csak nagyon ritkán.

Nem veled van a baj, ő is tisztában van vele, hogy a terhesség általában hízással jár, biztosan szeret és tetszel neki! :) Szerintem még mindig fura neki a helyzet, hogy kisbabája lesz, és hogy a baba még a pocakodban van.

Szülés után biztosan megváltozik majd, lehet, hogy "bátrabb" lesz, olyan, mint a terhességed előtt.

2012. júl. 26. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!