Mi a véleményetek azokról a kismamákról, akik nem szednek magzatvédő vitamint?
Semmi, ő dolga.
Ahhoz, hogy a magzat ne legyen egészséges azért kicsit több kell. Ezt pedig úgy hívják: Genetika!
Családunkban is előfordult, hogy minden sz@rt beszedett az anyuka, egészségesen élt világ életében és mégis rákos a kisfia (7 éves). Járnak kezelésre, mindenre, de nem sok jót mondanak az orvosok. Korelőzményből kiderült, hogy örökletes rákról van szó.
Ennyit erről.
Ja és a terhesség alatt se volt gond !!!
10/10es apgarral született...
Semmilyen véleményem nincs róla, az ő dolga.
Azért a szed/nem szed magzatvédő vitamin nem olyan felháborító téma, mint pl. a terhesen való dohányzás.
Gondolom, aki nem szedi, az is igyekszik egészségesen étkezni, odafigyel magára.
Nálunk nehezen jött a baba, előtte voltam vérvételen és nem lett túl jó az eredmény, már terhesség előtt szedtem a vitamint, szülésig. Jó is volt, mert diabéteszem lett, télen voltam terhes, kora tavasszal szültem, nem tudtam annyi mindent és olyan minőségben enni, hogy az jó legyen.
Ha minden jó nálad, folytasd így, de ha az orvosod javasolja, akkor inkább szedd, ne legyen visszatartó erő, hogy ezeket a vitaminokat "divatosnak" kiáltották ki.
Én sem szedtem. Csak folsav, vas.
4 hós kisfiú anyukája
Én szedem, de előtte is ettem, Flavon lekvárokat, emellé szedem a terhes vitamint, vasat, magnéziumot. A vitamint én is a téli időszak miatt, most vagyok a 37.hétben, a téli zöldségek, gyümölcsök vitamin tartalma meg katasztrofális. Ezt mindenki maga döntse el a táplálkozásának függvényében, viszont tény, hogy a mai zöldségek és gyümölcsök nem tartalmaznak annyi tápanyagot, mint 20 éve.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!