Ilyen komolyan létezne? Nem akarom elhinni!
Mentem be múlt héten NST-re, és szembe jött velem egy kolléganőm, kis csomaggal, zárójelentéssel. Kérdeztem tőle, hogy miért volt itt, nincs-e valami baj?
Erre elmesélte, hogy sajnos el kellett venni a babáját. Nem vette észre, hogy terhes, csak amikor a babó már mozgott. Akkor elment orvoshoz, aki megállapította, hogy a baba valószínű, hogy Dawn kóros. Ezért elvetette.
Most komolyan, hogy létezhetne ilyen? Átlagos testalkatú a lány, és nem látszik rajta az 5 hónapos terhesség? Mert semmi nem látszott.. Na és 5 hónapon keresztük mindig megjött neki rendesen? Mert ő ezt állítja..
Nagyon zavaros. Persze, megértem, ha nem akart válaszolni arra, hogy miért volt a kórházban, de miért kell ilyet hazudni? 30évesen ő is tudhgatná, hogy nincs ilyen..
Szerintetek?
Azta.. :O Nem gondoltam volna, nagyon érdekes!
Igazából azért merült fel bennem, hogy hazudik esetleg, mert egy cseppet sem volt megviselt vagy letörve, hogy elveszítette a babáját. De gondolom ezt mindenki másképp éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!