Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet elhinni, amit mond, egyáltalán mit gondolhat komolyan?
Figyelt kérdés
A párom titokban tartja a kapcsolatot az első barátnőjével. Miután szakítottak, eltelt több mint 10 év, és nem volt semmi, se telefon, se e-mail, az égvilágon semmi. Egyszer csak a lány jelentkezett nála a neten, és azóta megint beszélnek. A párom persze tagadja, mert azt mondja, hogy túl féltékeny vagyok. Akkor sem értem, hogy ha valóban nincs semmi köztük, miért tagadja le. Ti hogy látjátok a helyzetet? A különös még az, hogy valetin napon neki küldött egy e-mailt, de nekem semmit. Még nem is mondta, hogy boldog valentint. Lehet, hogy folytatni akarják az ezer évvel ezelőtti viszonyukat?2010. márc. 21. 08:39
1/6 anonim válasza:
Az első szerelem sosem múlik el, csak véget ér!
2/6 anonim válasza:
Az hogy tagadja, lehet, hogy csak azért van, mert tényleg nem akarja, hogy féltékeny legyél, mikor csak beszélget. Azt tudom mondani, hogy a volt barátommal, akit már 2001-ben láttam utoljára, mi is szoktunk időnként levelezni e-mailben, pedig már ő is házas, ahogy én is az voltam. De nem a múltról, mert az elmúlt, hanem a jelenről és komoly dolgokról. Ebben nincsen semmi rossz, hisz barátok maradtunk, csak nem találkozunk és nem telefonálunk. 27L
3/6 anonim válasza:
ha a szerelem elmult sosem volt igaz.ami nem mulik el az addig véget sem ér csak szünetel! nem mind1
4/6 A kérdező kommentje:
Vagyis azt mondjátok, lehet, hogy még mindig azt a lányt szereti, és hozzá vonzódik?
2010. márc. 23. 11:36
5/6 anonim válasza:
Ne bizz senkiben!Még magadban sem!
6/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de ez az igazság.
Az ember, még ha akarja sem tudja elfelejteni az első szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!