Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a levelet írta nekem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a levelet írta nekem egy fiú. Ír benne olyat, hogy lazább dolog, ott a sexre gondolhat? Vagy komolyan a dvdzre? Vagy csak én gondolok bele többet?

Figyelt kérdés

Szia.

Köszi szépen jól éreztem magam, jó volt ..... nagyon. Sztem jövőre szintén ott leszek. Meglepődttem kicsit a leveleden. Most erre nemtudok nagyon mit írni. Konkrétan nemtudom mire gondolsz, de ha vmi komolyabbra akkor már most megmondom h felejtős. Nemrég léptem ki egy hosszabb kapcsolatból, úgyhogy most nemakarok újat kezdeni. De ha valami lazább dologra gondoltál. Mondjuk egy dvd-zés vagy ilyesmi,sztem összehozhatjuk, de most ennél többet nem igérek. Azért örülök, hogy jólérezted magad velem.

Ha így is szeretnél találkozni akkor majd megadom az msn címem és majd megdumáljuk. Ha meg másra gondoltál akkor sajnálom.

További szép napot...

2008. máj. 14. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem sexre gondolt, csak szokott néha dvd-zni a haverjaival. Elég konkrét, én úgy érzem...
2008. máj. 14. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a véleményt. Szerintem csak baráti kapcsolatot szeretne.
2008. máj. 14. 23:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A levelbol tisztan lejon semmit nem akar toled. Kellemes szamara a tarsasagod es orult neki, hogy te is hasonloan gondolod.

Ne kepzelj bele semmit.

2008. máj. 15. 03:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem akar tőled.
2008. máj. 15. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van:) Nem tűnik olyannak a levél írója....(a szövegből ítélve)
2008. máj. 15. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyors elemzésem szerint a levél írója nem közömbös feléd, de most valóban nem szexelni akar. Ha én azt akarnék, de nem akarnék nyers lenni, akkor lehet, hogy én is a DVD-t említeném alibinek, de nem írnék ilyeneket, hogy "most léptem ki egy hosszabb kapcsolatból", meg hogy "felejtős".

Viszont valóban van benne egy kicsit több is. Szerintem ha neked tetszik, és össze szeretnél vele jönni, akkor csak türelmesnek kell lenned, amíg kiheveri a szakítást. Jól érzi magát veled, és sajnálja, hogy most nem tud többet nyújtani.

Tehát türelem.

-G-

(Pasi)

2008. máj. 17. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!