Írnátok pozitív történeteket, akiknél barnázás, vérzés volt koraterhesség alatt?
Nekem 7-8 hetesen volt, kevés barnázás, pici vérzés. Semmi probléma utána nem volt.
Kívánom a legjobbakat.
szia! nem olvastam a válaszokat, de leírom az én történetemet.
amint pozitív lett a tesztem, elkezdtem barnázni, szinte biztos voltam benne, hogy megjön. de elmentem azonnal dokihoz, kaptam utrogestant, kellett szednem C-vitamint, sok Mg-t, ittam napi 2bögre palástfű teát (vetélés ellen). néha enyhébb volt a barnás folyás, néha véres is volt egy kicsit. kb. a 10.hétre múlt el teljesen, addig szinte csak feküdtem, pihentem. a baba szépen fejlődött, mára már elmúlt 2éves. :)
fontos a pozitív hozzáállás, beszélj a babádhoz, mondd el neki mennyire várjátok, stb.
remélem minden rendben lesz, drukkolok nagyon!!!!
én is barnáztam 6 hetesen, be is rohantam a kórházba ijedtemben.
amúgy minden rendben, nemrég tettem tisztába. :)
Sziasztok!
1.5év várakozás és műtét után végre pozitv teszt..Majd a mens késésének 7. napján elkezdtem barnázni, berohantunk a férjemmel kórházba majd azt mondta a doki, hogy a meleg miatt lehet.Magne B6 szedjek..Este fele voltam nagy wcn és kissé véreztem, de csak annyira h a wcpapir olyan volt..para egyből, rá két napra voltunk UH-hangon de még csak vaskos nyálkahártyát láttak 3.3 mm felritkulással :( A vizsgálat után megint volt egy kis vérzés , de megint csak annyi, h a wc papir olyan lett..Azóta kicsit barnázok nem vészes, de parázok ..Szerintetek?
Egy aggodó kismama:(( Valakinek ilyenféle sztori?
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!