Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van velem? .2 napja voltam...

Mi van velem? .2 napja voltam dokinál barnázás miatt. (több mint egy hetes késés és egy halvány pozitiv teszt után. ) ő beüldött a kórházba UH-ra.

Figyelt kérdés
Ott azt mondta a doki nincs terhesség csak egy 8mm.es nyálkahártya. Ha volt is baba akkor elment.Elküldött vér hcg-re akkor az eredményem azt mondták telefonba másnap hogy 2 alatti így nem kell érte bemennem nincs terhesség. Azóta nagyon minimális vérzésem van(rószaszín) ,de a hányinger megmaradt. Szerintetek lehet még baba? Ha van esély akkor mikor csináljak tesztet?Februárba volt egy hasonló ,de akkor erős görcseim voltak és darabos vérzésem, de rá 5 látták a petezsákot.Majd 1 hét múlva felszívodott. Ha most nem baba akkor mit a baj velem? Mit csináljak? Babát szeretnék :(
2010. aug. 8. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, biztosan nincs baba.

Hányingered szinte bármitől lehet.

Drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön!

2010. aug. 8. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hiszel-e abban, hogy mindennek lelki oka van?

A vetélés azt jelenti, hogy még nem vagy IGAZÁN felkészülve....(olvass utána, ha bővebben érdekel.)

Én ugyanígy voltam, egy éven keresztül többször is elment a baba, hol előbb, hol később... rá kellett jönnöm, hogy a lelkem mélyén sok sok dologgal küszködöm...

Mostmár tiszta vagyok és valóban érzem, hogy babát szeretnék. Szerintem fog is jönni mostmár hamar :)

Drukkolok neked is!!!

2010. aug. 9. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem menj el egy olyan orvoshoz, akiben megbízol, és küldjön el vérvételre,hogy lássa a hormonszintjeidet.

ha szükséges, akkor tudnak olyan gyógyszereket írni, amik segítenek, hogy terhes tudj maradni.

2010. aug. 9. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:

s igen, a 12:34-es válaszolónak igaza van.

zárj ki minden zavaró körülményt az életedből, és csak a gyermek maradjon, ha igazán szeretnéd:-)))

2010. aug. 9. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Fel voltam készülve támadásokra, de erre nem számítottam :)

Köszi kedves utolsó!

(a 12:34-es)

2010. aug. 10. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:

ugyanígy voltam...9 évig szerettem volna gyereket, egy vetélésen kívül semmi nem történt.

volt egy nagyon mély lelki dolog, amit el kellett " engednem " ahhoz, hogy megfoganhasson a Kisfiam.Én sem hittem benne,egészen addig,amíg meg nem történt velem.

természetesen voltunk sokszor orvosnál is, kivizsgálások is megtörténtek, aztán amikor már jogerős határozatunk lett örökbefogadásra, két hónap múlva Kismama lettem.

Szerintem pusztán azért, mert TUDTAM, hogy így --vagy úgy, de lesz Gyermekem.

Úgyhogy együtt tudok érezni Veled, hidd el...

2010. aug. 11. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!