Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonprobléma miatt lehet? 5...

Hormonprobléma miatt lehet? 5 napos késés (ebből 2 nap barnázás) után ma nagy nyilalások közepette úgy néz ki megjön. Vagy nem?!

Figyelt kérdés
Miért lehet? 2. hónap gyógyszer nélkül. Az első vérzés tabi után rendesen 28. napra jött meg. De csak 3 napos volt. Esetleg későn volt PÉ-m? De ha lett is volna valami, az most távozik is. Hétfőn megyek dokihoz. Tesztet nem csináltam. Apróbb tüneteim voltak, de szerintem nincs semmi. Még ugyan nem jött meg rendesen, de a nyilalások (k. 1 órája) után most még csak véres folyásom van. Nagyon kevés. 33. napon vagyok
2010. jan. 8. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:

A tabletta abbahagyása után azért jött meg 28 napra, mert még működött a hatása. Most már a szervezetednek kell ráébredni, megint az ő dolga a hormontermelés, peteérés, menstruáció. Ilyenkor még bármi lehet, akár ki is maradhat a mensid, nincs is gond belőle. Lehet, hogy nem is lesz még peteérésed. Ha fél év alatt nem rendeződik a ciklusod, akkor érdemes vele orvoshoz menni.

Segíthet a Mastodynon cseppek, vagy a Hormeel S cseppek, nekem pcos mellett is nagyjából rendbe tették a ciklusomat és spontán lettem terhes, mindenféle hormonbogyó nélkül. Ne legyél türelmetlen, adj időt a szervezetednek. :)

Sok szerencsét!

2010. jan. 8. 16:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Igazad lehet. Ugyanis tegnap este megjött. És azóta is van, igaz kevés, de van. Elhatároztam, hogy nem leszek türelmetlen. De egy két segítő- praktikát azért bevetek. Pl. tea, vagy torna. Hogy rendeződjön a ciklusom. Aztán lesz ami még nem volt :) Reméljük.
2010. jan. 9. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!