Vélemény? Egy hét késés, hasfájás, mintha mindjárt megjönne, de mégse. Nagyon fura szájíz, és most egy kicsi barnázás.
Ja,és bocsi a megfogalmazásért,de olyan fura kis fájdalom egész a végbelemig..
Ezt máshogy nem tudom megfogalmazni..:P
Ezek babás tünetek, és egy hét késés után érezheted is már őket.
De... Egy hét késéssel MIÉRT nem tesztelsz?
Rossz tapasztalatok..félek a csalódástól.Majd ha már tényleg úgy érzem,hogy..!
De azért köszi :)
A barnázás az nem túl jó. De drukk, hogy baba legyen, mert a tünetek alapján lehet az :)
Tesztelj szerintem!
Figyelj! (Első vagyok) TESZTELJ, mert az, hogy félsz a csalódástól nem indokolhatja, hogy kiteszed magatokat a barnázás lehetséges veszélyeinek, meg még ki tudja, minek...
Tudom, mit beszélek- mi is régóta próbálkozunk.
Mi van akkor, ha pl progeszteronpótlást kellene szedned, hogy megmaradjon a baba, de Te erről nem is tudsz..?
Köszi a válaszoka.Mindenképpen tesztelek,de mostmár megvárom a reggelt.
A barnázás egyébként mindig rosszat jelent?Csak mert nagyon sok kismamától hallottam már,hogy menszesz kimaradása után barnáztak..
Akkor hívd fel az orvosodat és a barnázással együtt számolj be neki a pozitív tesztről. Ha lelkiismeretes doki, akkor -ha eddig nem tette- megnéz közelebbről, esetleg egy nagyon korai UH-t vagy hormonvizsgálatot végez.
A barnázás terhesség elején előfordul a nemvárt idejében/helyett is.
De orvoshoz érdemes menni vele mindenképp.
ÍRJ mi lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!