Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemény? Egy hét késés,...

Vélemény? Egy hét késés, hasfájás, mintha mindjárt megjönne, de mégse. Nagyon fura szájíz, és most egy kicsi barnázás.

Figyelt kérdés
Menszesz előjelek,vagy végre baba?
2009. máj. 16. 16:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást!

Reggel tesztelek,és megírom mi lett!Szorítsatok!:)

2009. máj. 16. 17:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem túl sokat és rövid ideig barnázol még nem kell dokihoz rohanni. Én is így jártam a nem várt napjaiban és most 7 hetes vagyok. Tesztelj és kiderül miért barnázol. Ha negatív, akkor meg akar jönni, de az is lehet, hogy kimarad a menzesz és csak barnázás lesz. Azért a pozitívért szorítok neked!
2009. máj. 16. 17:25
 13/26 anonim ***** válasza:
84%
A barnázás progeszteron hormonszint esése.
2009. máj. 16. 18:11
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
DRUKKOLUNK! Jelentkezz! :)
2009. máj. 16. 21:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hahóóó! Reggel van. Mi újság? :)
2009. máj. 17. 07:30
 16/26 A kérdező kommentje:

Szia!Az hajnal volt..nekem moat van reggel :)

Megcsináltam a tesztet,de kell még egy,mert egy 25-ös érzékenységűm volt itthon,és azzal csak egy nagyon-nagyon halvány vonal jelent meg!

Nagyon halvány,épphogy látszik,de a laikus párom is látta,hogy ott van egy vonal!:D

2009. máj. 17. 08:44
 17/26 A kérdező kommentje:
De nagyon félek,mert nagyon olyan érzésem van,hogy mindjárt meg fog jönni..:(
2009. máj. 17. 09:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen érzésem volt, nem is mertem örülni. Nekem is halvány volt az első teszt és akkor nyugodtam meg, amikor pár nap múlva erősebb lett. Nem lesz semmi baj. Azért még csak halkan gratulálok!

7 hetes km

2009. máj. 17. 09:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott van a halvany a vonal egy 25-os erzekenyseguvel akkor baba van. :) A mindjart megjon erzes az termeszetes foleg az elso par hetben de a barnazas miatt nem art ha lat doki. Ha fiatal a terhesseg meg csal petezsak lesz az uh-n de tudnak adni neked utrogestant aminek semmi mellekhatasa nincs de ha kell segit!!! Szerintem beszelj egy dokival, tudom vasarnap es nem egyszeru..:( De mindenkeppen menj el ha nem ma akkor holnap reggel. Na meg ket nap mulva ismeteld meg a tesztet, meglatod erosebb lesz az a vonal. :)
2009. máj. 17. 09:26
 20/26 A kérdező kommentje:

Hát köszi a nyugtatást:)

Én is úgy vagyok,hogy nem merek örülni,egyrészt mert ugye nagyon halvány,de azért látható a csík.Másrészt meg mert pont úgy fájok,mintha megjönne...

De remélem nem!Holnpa reggel tesztelek újra!

2009. máj. 17. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!