Barnázás befolyásolja, hogy az ovuteszt pozitív lesz?
Figyelt kérdés
Menzi elmaradása után 4 nappal elkezdtem barnázni. Csináltam ovutesztet, hátha az van, és erősebb lett a T csík, mint a C, a mai is ugyanolyan. Általában középidőben van peteérésem, nem tudom ez mi lehet. Szerintetek adhat álpozitív eredményt a vérzés? Valaki járt már így?2010. okt. 19. 18:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy terhességi tesztet!Én is barnáztam mensi helyett és baba van a pocakomban!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. Én írtam a kérdés, hogy ovum lehet, próbálkozhatunk? Volt menzim rendesen, aztán mikor abbamaradt rá 3 napra barnáztam, fájt a hasam. Csináltam 2 egymás utáni nap ovutesztet, lehet, hogy pozitív, elég erős a T csík, vagyis a széle nagyon erős, az egész meg olyan mint a C. Tegnap reggel azért próbálkoztunk. Ma megyek dokihoz, hogy nézzen mi mitől lehetett a barnázás, néha véres jön belőlem, de nem rendes menzi.
Már nagyon szeretnénk babát és 7 hónapja nem jön össze, igaz elég stresszes időszakunk van. Lehet, hogy előbb van ovum vagy valami baj van. azért kérdeztem, hogy a vérzéstől lehet-e álpozitív az ovuteszt.
2010. okt. 20. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!