Ha nő a hassatok mivel szoktátok kenni, hogy ne repedjen meg a bőrötök? Jó a sima testápoló vagy van valami speciális krém erre a megoldásra? Hányszor kenjem egy nap?
Fürdés után testápoló és én extra szűz olíva olajjal kenem magam (1-2 dl-hez teszek pár csepp bio masszázs olajat, az illata miatt), a pocakomat jó alaposan. Mióta viszket, elég nagy a pocakom, azóta naponta többször is olajozom. Eddig egy csíkom sincs, remélem így is marad.
36 hetes kismama
ha nagyon reped akkor ricinus olajat ajánlom,de mondjuk én testápolónak is babaolajat használok így nincs ilyen panaszom:))
25N 29hkm
Én baba olajjal kenem be minden este fürdés után!!
Nekem eddig már voltak csíkjaim(gyöngyházfényű), de ahogy nő a pocakom és jönnek ki a pirosabb repedések, amikor bekenem, utána szépen elhalványul mind!!
Az biztos, hogy ez genetika, ha hajlamos vagy rá, akkor úgyis lesz valamennyi, de krémezéssel, olajozással lehet enyhíteni, hidratáltabbá tenni a bőrt, hogy a növekedést könnyebben kövesse!!
Szerintem elég a testápoló is valami zsírosabb, és napközben is bármikor bekenheted, ártani nem árt!
Nekem az olaj tovább puhán tartja!
28hkm
Én két hét múlva szülök, nekem nem reped.
Egy csíkom sincs,azt hiszem jó típusú bőrrel születtem, de a biztonság kedvéért használtam heti 1-2-szer a DM-ben kapható babylove márkájú hasmasszírozó krémet, amiben olivaolaj van.
Magas olajtartalmú legyen. Én shea vajat használok, de jó a kakaóvaj. Nem is nagyon drága, én bioboltban veszem.
A kozmetikusom ajánlotta ehhez a csengőlinkaolajat, mert az nagyon jó hatással van a károsodott bőrre, megelőzésnek és regenerálásnak is nagyon jó. Ezt a kettőt keverem össze és kenem reggel-este. Nekem bevállt.
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!