Tudnátok ajánlani testápolót?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami nem nagyon zsíros, inkább vizes alapú, könnyen kenhető és ami a legfontosabb, hogy gyorsan felszívódik. Tudtok ilyet? Nektek mi vált be?
Előre is köszi a válaszokat! :)
2012. máj. 29. 11:41
2/7 anonim válasza:
Én karácsonyra kaptam egy oriflame-s rózsaszínű testápolót, valamilyen "silk" nevű volt. rózsás volt. Könnyen kenhető, finom illatú, és nem zsíros.
3/7 anonim válasza:
2. : jah, és gyorsan felszívódik.
4/7 anonim válasza:
Baba normál bőrre való, vitaminos testápoló.
Nagyon érzékeny a bőröm, ráadásul nagyon száraz is (ekcémás vagyok), ez az egy testápoló vált be. Jól kenhető, gyorsan beszívódik és jól hidratál. :)
17/L
5/7 anonim válasza:
Nekem a neutrogena testápolók jöttek be legjobban, könnyen beszívódik és pihe-puha lesz a bőröm :D
6/7 anonim válasza:
A Baba márkájú termékek tényleg jók, de minden olyan ami konkrétan kisbabáknak van. Én is mindig babafürdetővel fürdök :D Ja a NIVEA testápolók is nagyon jó vizes állagúak, nem lesz tőlük zsíros a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!