45 évesen érdemes-e még szülni?
Anyósom 18 évesen szülte a páromat időre,egészséges.28 évesen a hugit,aki koraszülött lett,29 hétre született,de ő is egészséges,16 éves leányzó.elvált apósomtól,megismert egy 35 éves férfit,akinek aztán 42 évesen szült egy kisfiút,akit túlhordott,de teljesen egészséges lurkó,3 éves,irtó értelmes kisgyerek.
csak ugye így látatlanban nehéz megmondani..kinek milyen a háttere,az élete.én 20 évesen vagyok terhes,mert megtehettük,hogy vállaljuk.de azzal sincs bajom,ha valaki idősebb korában,azaz pl.35 felett adja babára a fejét.mindenki más.
én "csak" 41 vagyok most várom,hogy sikerült-e a baba, van 2 felnőtt (22 és 20 éves) gyermekünk. Én mindig szerettem volna, férjem bizonytalan volt, így alakult, hogy ennyire kitolódott :) én a felső határt 42 évben szabtam meg, de ez nem végleges :DDD majd meglátjuk mi lesz most, mert már 2x elvetéltem (38 és 40 évesen). engem is furcsának tartanak, azzal vigasztaltak vetélésemkor is, hogy majd nemsokára jön az unoka, de az nem az enyém lenne, hanem a lányomé és ő egy egyniség, akinek nem is szólnék bele a nevelésbe, természetesen persze szeretni fogom az unokáimat, de az egy teljesen más kapcsolat! úgyhogy rajtad és a körülményeken múlik beválalod-e. én mindenképpen megbeszéltem a gyerekekkel, hogy ha netalántán nem tudnánk a babát felnevelni, akkor fognak-e vele törődni. egyértelműen igen volt a válaszuk, tehát a legrosszabb estben is lesz a babánknak családja :) persze ettől mi még élni akarunk! másik fontos dolog: és 10 éves voltam mikor meghalt az apám, pedig normális korban születtem nekik. ezt soha senki nem tudhatja, hogy mi vár a családra.
ha mindent összevetsz és válalod, akkor viszont gyorsan csapjatok bele, mert az idő nem nektek dolgozik :)
Na látom akik azt írták hogy nem szülnének 45 évesen azokat mind jól lepontozták.Engem is pedig csak azt írtam le amit a környezetemben tapasztaltam.
Szánalmas!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!