Magzatelhalások miatt genetikai vizsgálatra küldött az orvos. Elsődleges véleménye alapján kromoszóma rendellenesség áll a magazatelhalások hátterében. Milyen vizsgálatokra számítsak? Ha előfordult hasonló eset nálatok kérlek írjatok.
Figyelt kérdés
Azt mondta kezelhető.Nem kell megijednem.2009. júl. 1. 08:12
21/25 anonim válasza:
Sajnos ez a tapasztalatom Nekem is.
De a Kaáli Intézetről csak jót hallottam.
Sorozatos vetélés után segítettek egy anyukán.
Egy barátnőmnél pedig súlyos nőgyógyászati műtét után ott végeztek sikeres lombik programot.
Ha fizetsz, fizess a megfelelő szakembernek.
22/25 A kérdező kommentje:
igazad van..Egyenlőre most kaptam időpontot, de csak aug.12-re.Az még olyan soká lesz!Kicsit türelmetlen lettem az utóbbi időben.
2009. júl. 17. 10:57
23/25 anonim válasza:
Nem mondod??
Majdnem két és fél.
Persze ő ráér.... :(
Akkor addig próbálj meg lélekben regenerálódni.
Az szinte lehetetlen, viszont nagyon fontos a következő terhesség előtt.
24/25 A kérdező kommentje:
Mást nem tudok csinálni, csak az a baj, hogy várni kell majd mindenre és elfog nyúlni ez az egész. Mi is megyünk augusztusba nyaralni, ez is egy hét.Aztán szeptembertől már próbálkozhatnánk, de nálunk kb. leletrevárás lesz. Kicsit irigylem azokat a nőket, párokat akiknek elsőre sikerül minden.Néha jó lenne kisit előre látni a jövőbe..de lehet csak elkeserednénk.Köszi a válaszokat.
2009. júl. 19. 07:30
25/25 anonim válasza:
Nem kell elkeseredni.
Biztos, hogy nem progeszteron hiány okozta ami veled történt?
Amikor mégy hozzá, sürgesd egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!