Hasonló panaszokkal küszködőknek mit mondott az orvos?
Második babánkat várjuk, most vagyok 15 hetes. Az első terhességem is nagyon nehéz volt, de azt valahogy kihúztuk gyógyszer nélkül.
Most viszont szinte semmit nem tudok csinálni. Ha felkelek pl. elmosogatni legalább 3-szor le kell ülnöm, mert görcsölök, feszül a hasam. De, ha fekszem se jobb, csak akkor nem görcsöl, hanem olyan érzés mint mikor már annyira kell pisilni, hogy feszül, és fáj a hasad. Nem tudom máshoz hasonlítani. Ma megyünk az orvoshoz, remélem mond valami okosat, mert így borzasztó nehéz, főleg, hogy itt van a 18 hónapos kis örökmozgóm. Miatta plusz lelkiismeret furdalásom van, hogy alig tudok vele játszani. :( Volt valaki, aki hasonló gondokkal küzdött? Tudtok valami biztatót mondani? Nagyon el vagyok kenődve.
Szia!
Bár nekem nem teljesen hasonló a helyzet (nincs még gyermekem, csak az elsőt várom éppen), de közel 1 hónappal ezelőtt nekem is elég nagy fájdalmaim voltak. Állandóan feszült a hasam, és nekem is olyan érzésem volt, mintha nagyon kellett volna mindig pisilni. Nekem akkor azt ajánlották, hogy növeljem a magnézium adagot (most reggel és este veszek be egyet), és hogy sok pihenés, mert ez csak a méh tágulása miatt van. Egyébként pedig nincs baj, ha nem vérzel, vagy nem görcsölsz. Bár akkor ez engem nem nyugtatott meg túlzottan, de azóta már javult a helyzet. Remélem nálad is fog, illetve az orvos is mond majd valami okosat neked! Kitartás és boldog babavárást!!!!
30 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!