Lehet, hogy terhes vagyok?
A késésnek mindig oka van, lehet ez akár a terhesség is, de szerintem ha általában 30 naposak szoktak lenni a ciklusaid, akkor már a tesztnek ki kellene mutatnia..., de az emberi test kifürkészhetetlen....én is úgy lettem terhes, hogy félidőben egy érett petém sem volt...és MÉGIS!
16+5 hetes kismama
Szia. Akar lehet terhesseg is. Keresztanyam (42 eves volt), klimax alatt lett terhes. Ossze vissza jott meg neki, hol kimaradt hol megjott, klimaxolt, es vegul elment dokihoz hogy ez igy nem jo, es kiderult hogy babat var. Azota gyonyuru kislanya van, aki mar 7 eves.
Mindenkepp fordulj dokihoz, mert ha klimax kezdodik, akkor viszont adhatnak olyan gyogyszert ami viszont vegleg megszunteti a verzest. De akar lehet baba is a dologban.
Hány hetesen csináltad kb. a teszteket? 2 tesztet csináltál összesen és ugyanolyan fajtát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!