Hétvégén csaptunk egy lánybúcsút a barátnőkkel és sajnos nagyon sokat ittunk. Utána derült ki rá két napra, hogy terhes vagyok, lehet valami baja a babának?
A csoporttársam gólyatábor után vette észre, hogy babás, amit azért tudunk, hogy mit jelent. Az elmondása szerint 6 napig volt csontrészeg (ami igaz is:D) és egy nap Extasy-t is fogyasztott(remélem, csak kamu), plusz rengeteg doboz cigi. Hát azóta megvan a baba, 36. hétre született, kicsi volt, de egészséges.
Ha neki nem lett baja, neked sem lesz. Ennyire kicsi korban még nincs összeköttetésben a szervezeteddel. Nyugodj meg! Boldog babavárást.
Csatlakozom az előttem szólókhoz: gratulálok és ne aggódj! Emiatt nem lesz baj.
Én csak azért nem "részegedtem le" egy lánybúcsún, mert aznap csináltam tesztet, nagyon halvány volt a pozitív, még 5 hetes sem voltam. Gondoltam azért iszogatok, hogy ne legyen feltűnő, mert tudtam, hogy ez még "nem számít" hisz valaki ilyenkor még nem is tudja (lsd téged pl.)
De az első koktélt is a csajoknak kellett adnom, mert annyira megundorodtam a tömény szagától, ízétől ami benne volt, hogy nem bírtam meginni. (a felét leerőltettem, aztán nem szeretem kifogással átpasszoltam). Lehet a tudat miatt, de lehet akkor is ez lett volna, ha nem csinálom meg a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!