Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétvégén csaptunk egy lánybúcs...

Hétvégén csaptunk egy lánybúcsút a barátnőkkel és sajnos nagyon sokat ittunk. Utána derült ki rá két napra, hogy terhes vagyok, lehet valami baja a babának?

Figyelt kérdés
5 hét, úgy volt egyébként hogy nem lehet gyerekem..
2012. máj. 31. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Húúú...hát büszke éppen nem vagyok rá, de utólag kiszámoltam, hogy a legutolsó...hmmm...hogy is mondjam...'bulimon'az én babám is már a pocakban volt, 2-3 heteske lehetett. Én is ittam mindent...töményet is, nem emléxem szinte semmire...:( A dokimnak elmondtam, ő azt mondta, mostmár mindegy, de nyugodjak meg, emiatt nem lesz baj. És hála Istennek, nem is lett, már másfél éves a nagylányom. Én is gratulálok!
2012. máj. 31. 23:05
 12/17 A kérdező kommentje:
köszike, remélem nekem is így lesz:)
2012. máj. 31. 23:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
én is így jártam aznap kellett volna megjönnie amikor csaptunk egy nagyon durva szülinapi bulit. volt rengeteg pia, kicsi a rakás meg minden de egészséges a babám
2012. jún. 1. 08:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ilyen fiatal terhességnél még nincs összeköttetésben a baba (aki most még csak néhány sejt) az anyai vérárammal. Semmi baja nem lesz, de azért mostmár vigyázz magadra. És nagyon gratulálok a babához!!!
2012. jún. 1. 08:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A csoporttársam gólyatábor után vette észre, hogy babás, amit azért tudunk, hogy mit jelent. Az elmondása szerint 6 napig volt csontrészeg (ami igaz is:D) és egy nap Extasy-t is fogyasztott(remélem, csak kamu), plusz rengeteg doboz cigi. Hát azóta megvan a baba, 36. hétre született, kicsi volt, de egészséges.

Ha neki nem lett baja, neked sem lesz. Ennyire kicsi korban még nincs összeköttetésben a szervezeteddel. Nyugodj meg! Boldog babavárást.

2012. jún. 1. 08:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz: gratulálok és ne aggódj! Emiatt nem lesz baj.

Én csak azért nem "részegedtem le" egy lánybúcsún, mert aznap csináltam tesztet, nagyon halvány volt a pozitív, még 5 hetes sem voltam. Gondoltam azért iszogatok, hogy ne legyen feltűnő, mert tudtam, hogy ez még "nem számít" hisz valaki ilyenkor még nem is tudja (lsd téged pl.)

De az első koktélt is a csajoknak kellett adnom, mert annyira megundorodtam a tömény szagától, ízétől ami benne volt, hogy nem bírtam meginni. (a felét leerőltettem, aztán nem szeretem kifogással átpasszoltam). Lehet a tudat miatt, de lehet akkor is ez lett volna, ha nem csinálom meg a tesztet.

2012. jún. 1. 09:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Lehet én is ezért hánytam ugy , mint a lakodalmas kutya másnap, azért ennyi piát is jobban szoktam bírni. kb 5 adag vodka volt.meg 1 pohár pezsgő, meg a buliban 1 egység vodka naranccsal meg egy vodka martini.
2012. jún. 1. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!