Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit szólnátok, ha 35...

Ti mit szólnátok, ha 35 hetesen tudnátok meg, hogy elutazik nyaralni az orvos kb.3 hét múlva?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm babát vár és most tudta meg 35 hetesen, hogy a doki megy nyaralni és emiatt javasolja neki, hogy indítsák meg előbb a szülést, kb a 38-39 hét fordulóján.

Váltani már baromi késő, de persze az ügyeletes dokit is választhatná vagy akkor befekszik hamarabb és megindítják. Tény, hogy csak kb két héttel jönne hamarabb, ami amúgy természetes esetben is benne van a kalapban...

Engem megdöbbentett , én a 32. héten vagyok de nagyon számítok a dokimra, ha nyaralna az még nem lenne baj, csak elvárom, hogy erre az esetre bízzon rá másra és ne a babát igazítsuk az ő nyaralásához (hálapénzéhez)

Mi a véleményetek?

2012. máj. 31. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ilyet semmiképp nem vállalnék. Nekem senki nem indíthatta volna be előbb, azért, mert nyaralni megy. A szülés nem véletlenül akkor indul, amikor.
2012. máj. 31. 18:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a szülésem hetén tudtam meg,véletlenül, a szülésznőtől mikor NST-n voltam.Nem akartam elhinni,de tényleg így volt.Fogadott dokim volt,végtelenül rendes és lelkiismeretes ezért nem is értettem a dolgot.Mikor kérdeztem,azt válaszolta,hogy azért nem szólt,mert bízott benne,hogy a héten még megszülök.Hát nem így lett,majdnem hazavártuk a babámmal. :) Átadott egy másik orvosnak,akit ő ajánlott.Semmi gond nem volt.
2012. máj. 31. 18:39
 13/20 anonim ***** válasza:

erre csak egy link hogy itt a többség nem fogadna orvost. Főleg aki először szül,és esetleg valami eü. problémája van..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2012. máj. 31. 18:41
 14/20 anonim ***** válasza:

Ne engedje.

Keressen másik orvost. És ha a 37. héten magától kijön?

Amúgy (már bocsánat) elég idióta, hogy ragaszkodik hozzá :S Inkább akkor ügyeletes orvost, vagy fogadjon inkább szülésznőt.

37+6 hkm

2012. máj. 31. 18:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Én július 1-re vagyok kiírva, a dokim június 12-19 között megy nyaralni, szerinte kihúzzuk, mire hazajön, de ajánlott orvost, aki ilyenkor helyettesíti, ha megindulna, amíg nincs otthon. Nekem ezzel semmi bajom. Korrekt volt már több, mint 2 hónapja mondta. Nem akkor megy, amikor ki vagyok írva, pihenni nekik is kell, több kismamája is van, valahogy be kell osztania. Nekem semmi bajom ezzel.

35 hetes kismama

2012. máj. 31. 20:03
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,megmutatom neki holnap

én magam is úgy vagyok vele, hogy nem a nyaraláshoz kell igazítani és a szülésznő & ügyeletes doki kombival szerintem megooldható a dolog és akkor is jó kezekben van, meg hát a szülésznőnek jut a meló oroszlánrésze, ha úgy nézzük.

Engem sem az zavar ha nyaral, csak mondja előre és vész esetére adjon át másnak, ne csak a pénzt hajtsa

mennek a kezek

:)

2012. máj. 31. 21:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nem indíttatnám meg a szülést az orvos nyaralása miatt. Az rendben van, hogy nyaral, neki is kell, de akkor ajánljon valaki mást, de nehogymár beleszóljon a természet rendjébe csak azért, hogy a pénz az ő zsebébe csusszanjon! Egyébként meg tényleg a szülésznő látja el a feladat oroszlánrészét, az orvos csak akkor toppanna be, mikor már tényleg jön a baba. Úgyhogy akkor már inkább szülésznőt fogadnék, az orvos meg az ügyeletes.
2012. máj. 31. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezért nem fogadtam orvost! Sok ismerősöm járt így! Ezért nem fizetek senkinek több 10-100 ezreket. Szerintem a természet dolgaiba nem érdemes beleszolni egy idióta doki miatt
2012. máj. 31. 21:34
 19/20 anonim ***** válasza:
ha még nem akar megszületni 2-3 héten belül akkor annak oka van. Bocsi hogy 2 hozzászólás csak rossz gombot nyomtam. A dokid adjon át egy megbízható orvosnak akit ő elég jónak tart és beszélje meg vele a kórtörténeted. Sztem ez lenne a normális tőle!
2012. máj. 31. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Az én dokim is megy majd nyaralni. 37-39 hetes leszek akkor. Viszont nekem már kb 20 hét körül szólt és mondta, hogy ha nekem így jó, akkor lesz neki egy helyettes dokija, akinek átad arra az esetre, ha beindulna a szülés. Én azért reménykedem, hogy sikerül megvárnom őt. Szerintem ilyenformán, ahogy nálam van az így fair. Végülis nekik is jár a szabi.
2012. jún. 1. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!