Ti mit szólnátok, ha 35 hetesen tudnátok meg, hogy elutazik nyaralni az orvos kb.3 hét múlva?
Egy barátnőm babát vár és most tudta meg 35 hetesen, hogy a doki megy nyaralni és emiatt javasolja neki, hogy indítsák meg előbb a szülést, kb a 38-39 hét fordulóján.
Váltani már baromi késő, de persze az ügyeletes dokit is választhatná vagy akkor befekszik hamarabb és megindítják. Tény, hogy csak kb két héttel jönne hamarabb, ami amúgy természetes esetben is benne van a kalapban...
Engem megdöbbentett , én a 32. héten vagyok de nagyon számítok a dokimra, ha nyaralna az még nem lenne baj, csak elvárom, hogy erre az esetre bízzon rá másra és ne a babát igazítsuk az ő nyaralásához (hálapénzéhez)
Mi a véleményetek?
erre csak egy link hogy itt a többség nem fogadna orvost. Főleg aki először szül,és esetleg valami eü. problémája van..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Ne engedje.
Keressen másik orvost. És ha a 37. héten magától kijön?
Amúgy (már bocsánat) elég idióta, hogy ragaszkodik hozzá :S Inkább akkor ügyeletes orvost, vagy fogadjon inkább szülésznőt.
37+6 hkm
Én július 1-re vagyok kiírva, a dokim június 12-19 között megy nyaralni, szerinte kihúzzuk, mire hazajön, de ajánlott orvost, aki ilyenkor helyettesíti, ha megindulna, amíg nincs otthon. Nekem ezzel semmi bajom. Korrekt volt már több, mint 2 hónapja mondta. Nem akkor megy, amikor ki vagyok írva, pihenni nekik is kell, több kismamája is van, valahogy be kell osztania. Nekem semmi bajom ezzel.
35 hetes kismama
köszi a válaszokat,megmutatom neki holnap
én magam is úgy vagyok vele, hogy nem a nyaraláshoz kell igazítani és a szülésznő & ügyeletes doki kombival szerintem megooldható a dolog és akkor is jó kezekben van, meg hát a szülésznőnek jut a meló oroszlánrésze, ha úgy nézzük.
Engem sem az zavar ha nyaral, csak mondja előre és vész esetére adjon át másnak, ne csak a pénzt hajtsa
mennek a kezek
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!