Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvos vagy még ráér?

Orvos vagy még ráér?

Figyelt kérdés
14 és 1/2 hetes terhes vagyok. 3-ik napja hasmenésem van. Ma úgy döntöttem veszek normafluort, s ha arra sem lesz változás akkor megyek orvoshoz. Vagy most rögtön kellene az orvos?
2012. máj. 31. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kisérletezz menj el orvoshoz de kisérővel mert gondolom gyenge vagy .

a normaflor a beleidre hat de a hasmenést a széntabletta állíthatná meg . kétséges hogy mennyire vagy kiszáradva.

ettél főtt rizst? almát ? az elmúlt napban bármit , én mindenképp orvoshoz mennék.

2012. máj. 31. 07:27
 2/5 A kérdező kommentje:
nem ettem semmi ilyesmit. Főtt kaját, gyümölcsből: cseresznyét, epret.
2012. máj. 31. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:

a cseresznyétől lehet hasmenésed .

de nem úgy kérdeztem hanem hogy amióta megy a hasad ettél-e hasfogó ételeket ezek a főtt rizs az almakompót , ittál -e eleget. ha ezekre a válasz nem akkor ne tétovázz az orvossal.

kiszáradást kockáztathatsz ami árt a babának a méhszáj is kinyílhat miatta .

2012. máj. 31. 07:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyilván attól is függ, hogy mennyire van hasmenésed.

A cseresznyétől lehet.

Ma diétázz, krumpli, alma, stb.

ÉS ha nem javul holnapra, a hétvége előtt elmennék dokihoz.

2012. máj. 31. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:
a normaflor nagyon jó ötlet, mikor gondom volt a gyomrommal, sokat segített
2012. máj. 31. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!