Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ehhez? (RTG) (19f)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez? (RTG) (19f)

Figyelt kérdés
Ferde volt hátgerincem, és a csípőmet is röntgenezték. Első alkalommal minden rendben ment, a farmert le kellett tolni (fém gomb, meg öv bezavarhat a sugaraknak stb), de a következő évben más orvos volt ott és a boxeralsót is le kellett tolnom...ku*va idegesen távoztam, és azzal a gondolattal, hogy az orvos valami perverz lehetett...
2011. nov. 22. 09:54
 1/8 TSL Rejhi ***** válasza:
58%

Igazából ahogy az utóbbi orvos csinálta az a helyes vizsgálat!Szóval no para!

Amúgy nekem is volt hasonló story-m és hasonlóan reagáltam rá! (22/f)

De ez van :D ne törődj vele

2011. nov. 22. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
És akkor én mit szóljak?Évente kétszer,háromszor is belémnyúl a nőgyógyász mikor hüvelyultrahangot csinál vagy rákszűrést v más egyebet!
2011. nov. 22. 10:06
 3/8 TSL Rejhi ***** válasza:

De te már megszoktad :D

Férfi embernek ez más ...

2011. nov. 22. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
szia!én is most voltam röntgeneztetni a gerincemet, a bugyimat csak félig kellett letolni (én már ezen is meglepődtem), de am női doki volt! háát, nem tudom, lehet, hogy perverz volt a dokid, mert nem hinném, hogy szükség lett volna arra, hogy levedd a boxert is. 18/L
2011. nov. 22. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Bezzeg, ha egy gyönyörű fiatal doktornő lett volna ott, most dicsekednél vele, hogy még a boxeredet is le kellett tolnod, és megkérdeznéd, hogy lehet-e ebből valami... :D
2011. nov. 22. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:

ha nem csorgott a nyála, vagy nem lihegett a füledbe semmi gáz

mondjuk röntgennél még soha nem vettem le az alsógatyám, mi több golyóvédőt adnak a sugarak ellen

2011. nov. 22. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:
ja hát igen kel a golyóvédő mert a röntgensugár kicsinálja a mogyikat aztán az fel nem áll többet egy két ilyen röntgen után ;)
2011. nov. 22. 12:43
 8/8 A kérdező kommentje:

@TSL Rejhi

kösz, megnyugtattál

@ma 10:06

nőgyógyász azért picit más, mint férfiaknak az urológus...itt viszont váratlan helyzet ért

@ma 11:09

felőlem akár gyönyörű MILF vagy akármilyen nő - akkor lehet nem zavart volna ennyire, max kissé zavarban lettem volna...de férfi volt, és pont azért idegesített a dolog, mert egyszer már volt ilyen, s akkor sem kellett az alsógatyát letolnom

2011. nov. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!