Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ultrahanggal megállapíthstó a...

Ultrahanggal megállapíthstó a nyitott méhszáj?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is megnézte az orvosom hüvelyi UH-al is, így még le is tudja mérni, sőt nekem is megmutatta megnyugtatásul. Szóval látszott volna!
2012. máj. 31. 06:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, látják és meg is szokták nézni és mérni is, nekem minden uh papíromra rá van írva a cervix hossza is. Múltkor rá is kérdeztem, hogy minden ok-e, mert a 20. héttől rövidültem, azóta 2000 az értékem és azt mondta a doki, hogy mindig megnézik, legalábbis nálunk.

35 hetes kismama

2012. máj. 31. 07:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én dokim csak és kizárólag hüvelyi uh-val néz méhszájat, kézzel ő soha nem "birizgál"
2012. máj. 31. 07:35
 14/15 A kérdező kommentje:
genetikai ultrahangon is nézik mert a dokim már 2 hónapja nem vizsgált meg!?
2012. máj. 31. 07:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem nézik kifejezetten ezt a genetikai ultrahangon.

Ahogyan egyébként az egyik válaszoló írta, a kézzel nézegetés nem a legjobb megoldás. Viszont érdekes, hogy itthon legtöbbször a nők kérik, hogy meggyőződjenek a méhszáj állapotáról...

2012. máj. 31. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!