Lehet ez nyitott mehszaj miatt? Bovebben lent
A 27.hetben jarok, es tegnap menstruacios gorcseim voltak(folyamatosan kb 2-3 oran at).
Kulfoldon elunk(Ir o.) es itt nem divat a nogyogyaszati vizsgalat.Bementunk a korhazba,a doki csinalt egy tesztet a vizelet mintambol ami kis vert is mutatott ki (de szemmel lathatolag a vizelet tiszta volt). Bent voltunk a korhazban nehany orat, volt UH+tettek valamit a hasmra amivel a baba szivet ill az en vernyomasomat neztek, megnyomkodtak a hasamat es mindent rendben talaltak.A gorcsoles okat vegulis nem tudtak megmondani,azt mondtak neha elofordul ilyen es nem mindig tudjak a kozvetlen okat(??), de ha erzem ujbol akkor menjek vissza. A fonokom azt mondta(szinten doki) hogy ezen a heten maradjak itthon, fekudjek sokat(szerda van). Szerintetek mitol lehetett ez? Mehszaj problema miatt?
Én ezzel feküdtem egy hetet a kórházban 31 hetesen. Folyamatos görcsöm volt, és alul is nyilallt. A méhszájam elkezdett nyílni, nagyon sokat kell pihenni, nekem emelték a magne b 6 ot és kaptam seduxent is. Igaza van a főnöködnek, maradj otthon és lehetőleg pihenj, feküdj. Ha megint újra érzed, hát nemtudom én bemennék megint inkább potyára minthogy valami baj legyen.
35 hkm
Szia.
Ismeros a helyzeted, en ugyanigy voltam, csak en a 33.hetben. Szinten Ir.o. elek en is.
Amit radraktak az a ctg volt, es azzal figyeltek a baba szivvereset meg a te mehtevekenyseged.
Nekem sem neztek mehszajat, de en kertem a midwife-ot aki ott volt hogy szeretnem ha lecsekkolna.
Ha megegyszer elojonnenek a gorcsok mindenkepp menjetek be, es kerd hogy nezzenek meg alulrol is. Ne hagyd magad. Tapasztalatbol irom, mivel engem sajnos egyszer igy elzavartak.
Amellett pedig pihenj sokat, es ha lehet ne nagyon dolgozz mar.
Boldog babavarast
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!