Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen koltozes? Bovebben...

34 hetesen koltozes? Bovebben lent

Figyelt kérdés

Mit tennetek? ti bevallalnatok a koltozest? A masik utcaba koltoznenk.

34 hetes vagyok, es a koltozes azert is merult fel, (kulfoldon elunk) mert most jonnek elo a lakas problemai, es felnek ide szulni egy babat, de viszont mar mindene megvan, gyonyoru babaszoba stb...

Elektromossaggal van baj, es a futessel. Itt nalunk olaj futes van, es hiaba futom a lakast egesz nap, 21 foktol nincs tobb, es ha hidegebb van be sem kapcsol a futes. Rosszak mar a nyilaszarok is, a tulaj meg tudomast sem vesz rola. Elektromossaggal az a problema hogy ahhoz hogy meleg vizem legyen, (elektromos vizmelegito rendszer van), es ennek legalabb 2 oran keresztul mennie kell ahhoz hogy 10 percig legyen melegvizem.

En mar nem nagyon merek koltozni, felek hogy elobb jon a pici es a koltozesbe szuletik bele.

2012. febr. 19. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is költöztünk a nyáron 40 fokban, én 35 hetes voltam. Ugyanúgy pakoltam, takarítottam, előtte nyílászárót, ajtókat festettem, segítettem kifesteni a szobát. Semmi bajunk nem lett, még túl is hordtam.
2012. febr. 19. 21:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Nyugodtan költözzetek, ha van egy megfelelőbb hely, inkább most egy kis költözéssel járó kellemetlenség, mint akkor, amikor már meglesz a pici. Akkor gyenge is leszel, lábadozol, meg a pici is nehezebben viseli majd a megváltozott körülményeket, most vágjatok bele, míg egyszerűbb minden. Szülés után nehezebb lesz. Így meg túl lesztek rajta és ti is megszokjátok, mire a csöppség megszületik. Jó egészséget mindnyájatoknak.
2012. febr. 19. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 35 hetes voltam, mikor be tudtunk költözni a saját lakásunkba. És akkor még ott tartottunk, hogy kitakarítva sem volt, a férjem meg egész nap dolgozott. Szépen kényelmesen be tudtam fejezni a takarítást, mindig csak egy kicsit haladtam előre. Mire megérkezett a kicsi, addigra az egyik szoba teljesen készen volt, így oda költöztünk be ideiglenesen. A másik két szobát kb. 2 hónapos korára sikerült csak befejeznem. Amíg a kicsi aludt, addig tudtam festegetni, pakolászni, takarítani. Én nem bántam meg, mert az albérlet nálunk is olyan volt, hogy nagyon rosszak voltak a nyílászárók. Havi 40ezer volt télen a fűtésszámla úgy, hogy majdnem megfagytunk. Szerintem be se lehetett volna ott úgy fűteni, hogy egy kisbabának jó legyen. Én költöznék a helyedben.
 4/12 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszod.

Most neztem hogy rossz helyre irtam, az egyeb kerdesek kategoriaba kellett volna.

Elnezest mindenkitol.

Hat nem tudom, en nem nagyon merek, de a parom viszont koltozne.

5/12 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Hat meg nem tudom, a lakas ahova mennenk szerintem jobb, de azon is van csinalni valo, takaritas stb..., de joval vilagosabb, melegebb es modernebb mint a jelenlegi.

Az az egy bant, hogy nagyon otletes kisszobat csinaltunk a picinek, es most ezt itt kell hagyni. A butorokat meg ilyesmit tudjuk vinni persze, de a tobbi, festes, egyeb kiegeszitoket mar nem, es sajnalnam itt hagyni.

De ha a pici erdekeit nezzuk akkor viszont neki sokkal jobb lenne, mert nem egy hideg, oreges hazba hoznank haza.

2012. febr. 19. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Bízz a párodban, mert te így a szülés közeledtével jobban ragaszkodsz a megszokott környezethez és ez akadályoz abban, hogy jól dönts. Kétségeid vannak, a kérdést is azért írtad ki, mert várod a megerősítést, pedig tudod, hogy a jelenlegi hely nem éppen megfelelő nektek. Hagyd, hogy a párod intézkedjen és ne félj semmitől.
2012. febr. 19. 21:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Huuuu, utolso valaszolo- neked total igazad van. Belatom, es tudom hogy megerositesre varok, csak olyan nehez eldonteni. Attol tartok hogy nem lesz idom rendbeszedni az uj hazat, na meg a pici szobajat ujra megcsinalni.
2012. febr. 19. 21:20
 8/12 anonim ***** válasza:
sztem nincs is min gondolkodni, te mondtad ki: a kicsinek jobb lenne az újba menni.és hát az ő érdeke a lényeg.
2012. febr. 19. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is menjetek az újba, ha te azt jobbnak látod. A párod biztosan segít. A babaszobát meg a pici születése után is csinosíthatod. Én is 34 hetes vagyok, de még nincs kész a szoba. Még festeni fogunk mi is. Tehát lesz meló bőven attól, hogy a lakás ugyanaz.
2012. febr. 20. 09:09
 10/12 anonim ***** válasza:
300km el arréb költözünk.25hetesen.Hamar elkezdtem a dobozolást zsákolást,hogy egyszerre ne legyen sok.Meg szerencsére lesz segítségem is.Cipekednem semmit nem kell.
2012. febr. 20. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!