Azt mondják ha nem vagyok rosszul, akkor hogy lehet kislányom lesz, mert a fiuknál vannak rosszul elsö perctöl! Ti mit gondoltok? 7hetes km
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 16:57
11/15 anonim válasza:
hahó
nem hiszem,h erre lehet alapozni,én rosszul voltam az első 3hónap alatt,a barátnőmnek semmi baja nem volt,egyszer se volt rosszul és hányt,mindketten lányos anyukák vagyunk/leszünk
30hetes kismami
12/15 anonim válasza:
Szia! Nekem is lányom született és az első 3 hónapot végig szenvedtem vele.
13/15 anonim válasza:
Szia!Kisfiam lesz és semmi bajom sincs,még az elején sem.A sógornőmnek 3 lánya van,a visszereken kívül őt sem gyötörte más jellegű rosszullét.Anyukám velünk (2 lány) végig rosszul volt.
14/15 anonim válasza:
Megerősítem, hogy ez csak egy hülye babona. Az ellenkezője is az, merthogy nekem épp azt mondták, hogy a fiúval nincs rosszul a kismama, lánnyal rosszul van. Sorolhatnék 10 példát az ismerettségi körömből, plusz a sajátomat arra, hogy egyik verziót sem szabad készpénznek venni.
(Megjegyzem, hogy még bőven lehetsz rosszul, mert sok kismamánál csak a 7. hét után jelentkezik az émelygés, hányinger.)
15/15 anonim válasza:
Ebben reménykedtem Én is!! :) A lányommal semmi bajom nem volt,most a picurnál az első 12 hetet végig rosszul voltam.Óránként kellett ennem,különben jött a hányás,aztán jött a 18.heti uh,azóta már 4x nézte 4 különböző orvos,és mind a 4x lány Ő is! De nem bánom már!! Alig várom hogy megszülessen!! :) 33 hetes pocis! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!