Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt mondják ha nem vagyok...

Azt mondják ha nem vagyok rosszul, akkor hogy lehet kislányom lesz, mert a fiuknál vannak rosszul elsö perctöl! Ti mit gondoltok? 7hetes km

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 16:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság! Én egy percig nem voltam rosszul a FIAMMAL! Szóval erre nem lehet alapozni semmit!
2009. jún. 30. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Butaság!!Nem attól függ hogy lány lesz e vagy fiú!!Tévhit.Én mindkettőnél rosszul voltam.
2009. jún. 30. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát ez is egy olyan dolog ami vagy bejön vagy nem. Nekem fiam van és nem voltam rosszul vele.
2009. jún. 30. 16:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
én végighánytam a terhességet,mégis lány lett
2009. jún. 30. 17:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem lányom van, az utolsó előtti napig rosszul voltam a terhesség alatt. Szerintem sincs ilyen összefüggés.
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz nekem az elso kislanyommal semmi tunetem nem volt meg mellfeszules se,most viszont az elso harom honapban reggeltol-estig rosszul voltam es most is kislanyom lesz.
 7/15 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat!!!!!jo babavárást!!
2009. jún. 30. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:

A lanyomnal testileg es lelkileg egyarant nagyon vacakul voltam, a hormonjaim az egekben cikaztak, nem lettem volna a ferjem helyeben.

A fiammal pedig a terhessegem nagy reszet boldogsagban, nyugalomban, humorban töltöttem el. :) Ja, es a fiamnal az egyik kedvenc elfoglaltsagom volt, hogy a ferjemet folyton az agyba csabitottam...

(A lanyomnal kertem, hogy legyen most nyugton, es hatha majd "holnap".) :)

2009. jún. 30. 17:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez butaság. Én a fiammal egy percet sem voltam rosszul, a lányommal most pedig 6 hetet végig émelyegtem. A nem vagyok rosszul egyébként még nekem is nem vagyok rosszul volt 7 hetesen, aztán ... :o)
2009. jún. 30. 17:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Én sem voltam rosszul egy percet sem és fiam van. :-)
2009. jún. 30. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!