Mindenki meg akarja fogni a pocakot. Hogy reagáltok erre?
Nekem egyik évfolyamtársam az egyetemen hátulról megfogott és simogatni kezdte a hasam. Nem tudom, miért, előttem nem egész 3 évvel szült, tudta, milyen érzés. Meg apukám is, nekem ez is furcsa volt, mondjuk a lánya vagyok, első unoka volt a pocakban, ezért nem szóltam neki. Az évfolyamról a többiek megkérdezték, olyankor engedtem egy picit, de csak ruhán keresztül. A legjobb barátnőm nem merte, nehogy rosszul érezzem magam miatta, de ő meghallgatta, hogyan tapossa a vizet.
Ha nem akarod, hogy mindenki letapizzon, finoman háríts.
Én sem szerettem. Volt egy csaj, aki mégis mindig szó nélkül összefogdosott. Odatettem a táskát, hogy ne férjen a pocimhoz, erre ellökdöste, és úgy nyúlkált. Én voltam neki a szenzáció, mindig jött utánam, hogy milyen jó barátnők vagyunk (holott alig ismertem). Most ő kismama, és képzeljétek, nemhogy nem engedte megfogni (kikéri magának) hanem még a telefont sem veszi, levelekre sem válaszol. Holott én semmit sem követtem el.
Tanultam az esetből. A köv. kismamaságnál alaposan odacsapok annak, aki érdekből tapogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!