Én ezt most akkor nem értem, mindenki másképp mondja?
Most akkor hogy is kezdődik a szülés? Tudom minden ember és terhesség más és más.
1. Keményedéssel + hasfeszüléssel + nyomásérzettel?
2. Fájásokkal?
3. Magzatvízelfolyással vagy szivárgással?
Én ezt már nem értem, mindenki mást mond :( most akkor honnan fogom tudni? Biztos tudni fogom? fel fogok rá ébredni, ha este ér el?????
Kétségbe vagyok esve :(
39 hkm
hát persze hogy felfogsz rá ébredni.
én is felébredtem, igaz én 40+6 napra szültem de arra keltem éjjel 3 után hogy menszi szerűen görcsöl a hasam, folyamatosan mentem a wcére pisilni és akkor elment a nyákdugóm maradék része a többi 2 nappal előtte elment már, na akkor uccu apát ébreszteni anyukámékat is,és mentünk a kórházba,aztán sok kinlódás után 9 50 re meglett a kislányom :-)
szóval mindenkinek más, valakinek elfolyik a víz,nekem burkot repesztettek, fájás sem kiséri mindig, de azért az szokta kísérni a szülésbeindulást, keményedés,derékfájás..
mindegy ki mit mond, tudni fogod ha eljön az idő
pláne ha elfolyik vagy szivárog a víz átázik a bugyid, vagy a tisztaságid az nem pisi lesz, hanem a magzatvíz és irány a kórház,
ha pedig csak néhol fáj olyan jóslószerűen , lezuhanyozol forró vízzel vagy kádban és ha jósló elmúlik, ha igazi fájások akkor nem múlik mehettek a kórházba
nem lehet előre tudni hogy csap le az emberre
ilyenkor már bármikor beindulhat, akár frontra is.
szóval csak nyugi és felfogsz rá ébredni :)
2 éves kislány és 10 hetes pocaklakó anyukája
Ne legyél kétségbe esve! Nem fogod elmulasztani a szülést. Valóban mindenkinél másként jelentkezik és lehetetlenség előre megmondani, hogy Nálad ez hogyan lesz. Viszont biztosan fel fogsz rá ébredni, akármelyik ér a 3 variációból. Nekem este 3/4 12kor kezdődtek a fájások és persze nekem is voltak kétségeim, hogy ezek már a valódiak-e, de lezuhanyoztam meleg vízzel, nem lett jobb (azt mondják, a jóslók ettől elmúlnak), így szóltam a Férjemnek, hogy menjünk be a kórházba, legrosszabb esetben haza küldenek, hogy ez még nem az! Végül nem küldtek el, mert mire beértünk 3 percesek voltak a fájások, így mentünk a szülőszobára! Hidd el, senki nem fog megkövezni, ha idő előtt mész be! Megvizsgálnak és ha úgy látják, haza küldenek! Ha bizonytalan vagy, inkább menj be feleslegesen!
Könnyű szülést Neked!
Azért ír mindenki mást, mert mint te is írtad, mindenkinél máshogy kezdődhet, nincs erre szabály.
Nekem este 11 körül kezdődött mensi szerű fájással, amely kisugárzott a derekamra is, és ez szabályosan 10 percenként ismétlődött. Onnan tudtam, hogy akkor ez már nem jósló. Az elején még enyhe volt, aztán lassanként erősödött, kb. 4 órával a kezdete után volt egy nagy görcs, akkor repedt meg a burok, utána minden fájásnál folyt a magzatvíz, és onnantól kezdve sűrűsödött és erősödött be nagyon a fájás. Szóval nálam ez volt.
Ne legyél kétségbeesve, akárhogy is lesz nálad, észre fogod venni. :) Szép és könnyű szülést kívánok!
Ahj, mintha én írtam volna a kérdést... :)
36 hetes kismama
Pici fiammal a szülés úgy indult, hogy vérzés(nyákdugó) és szivárgó magzatvíz, majd a jóslók sűrűn jöttek, de nem egetrengetően fájtak, csak voltak.
A lányommal, egyre erősödtek és rendszereződtek a fájások, de pl a nyákdugóval nem találkoztam, és a burok sem repedt meg magától.
Nyugi észre fogod venni, és nem csak abból, hogy kibújt a pici.
Ne aggódj.
Könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!