Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki pasit/csajt szeretne, vagy van aki másképp gondolja?
Mondod ezt olyanoknak, akiknek soha nem volt párjuk...
21f
nos nézd. az ember általában arra vágyik amije nincs meg ,de ez nem feltétlen rossz tulajdonság ,képzeld ha mindig arra vágynál hogy legyen 2 szemed mikor már születéstől fogva megvan, ez totál hülyeség
szal nyilván vágyunk egymás társaságára, mert társas lények vagyunk, aki egyedül is jól érzi magát az vagy hazudik vagy beteg
akinek meg sosem jön össze annak is van oka, de viszont a rinyálás soha a rohatt életben nem fog segíteni rajta..
de miez hogy mindegy hogy milyen?! sztem te eléggé unatkozol ,ennek semmi értelme
Én másképp. Én pl most kifejezetten nagyon örülnék egy új fejhallgatónak, ami bőrpárnás és hangszigetelt.
De amúgy van pasim. Amíg nem volt, addig meg szexelni akartam. Aztán túlélni a vizsgaidőszakot. :D Aztán összejöttem barátommal...
Szóval... nekem időszakos vágyaim vannak. :D Elég gyorsan fellángolok bármi új iránt, ami tart 10 percig... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!