Mit csinálhatnék? Hiányozik mindenki ottholrol! Tudom gyerekes de ez van!
Anyuval mindennap beszélek telefonon mert ingyen beszélünk. Apámat 1szer hivtam fel akkor is egy perc se kellett azt lerázott ö nem szeret telefonon beszélgetni. Meg telefonba alig lehetett érteni mit mond olyan furcsán beszélt mikor anyut felhivtam mivan vele azt átadta neki a telefont.
Ennek örülök nem csak én párom ilyen! Amugy kutyák is hiányoznak mert rég láttam öket is, erre mi volt válasza "kérjek róluk képet".
Meg nem nagyon szeretek itt lenni mindennap ki tud akasztani az anyja/apja. Pedig csak az apjával lakunk.
èn elmennék a helyedben.
Korház mindenhol van, ezen már kicsit sem kell parázni, a mentö 10-15 perc alatt ott van érted akárhol is induljon be a szülés.
Akármivel is mész bár hol is vagy a mentö megtalál ha nagyon gáz lenne, de elsö gyereknél azért több óra mindig a szülés beindulása.
Ha anyádéknál indul be meg ez van, még újszülöttel haza utazni 120km-t sem az a hú de nagy dolog.
Szóval most menj el még egy hétre, utánna 2-3 hónapot nehezebb lesz.
Én is elmennék, a kismama nem egy "beteg" a 120 km meg nem egy nagy távolság.
Ha jól érzed magad,semmi ok nincs, ami miatt feküdnöd kéne, nyugodtan menj el még most,mert babával márnehezebb lesz!
Én elmennék a helyedben! Egy nap nem a világvége, még most a napokban, így nem mondhatod, hogy nagyon a végére húztad!
Párodnak is meg kell értenie, neked is vannak szüleid, pláne, hogy édesapád is beteg volt!
120 km nem a világvége :)
Nekem nővérem 1200 km-re lakik Svájcban, és augusztus közepére van kiirva, és július közepén még hazajön kocsival hozzánk ide Magyarországra :))) És ő is így van vele, hogy ott a dokija Svájcban, de itt is van kórház, van TB kártyája, hát istenem, ha itt indul meg a szülés, akkor ez van :))
120 km az 1 óra kocsival, vonattal, vagy busszal legfeljebb 2. Én mindenképpen lemennék a szüleimhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!