9 hetes vagyok és nagyon elkezdett korpásodni a hajam. Mit csinálhatnék vele? A jó dolog hogy megsűrűsödött a hajam mennyisége, csak a korpával nem tudom mit kezdjek.
Próbálj ki valami jó sampont, mást nem tehetsz. Sajna ez is kísérletezős dolog, hogy kinek melyik jön be.
A rossz hír az, hogy a terhesség alatt el nem hullatott hajszálak többesével jönnek ki a terhesség után...
Nekem is akkor kezdett korpásodni a fejbőröm és szinte hámlósan száradni a bőröm, állítólag ez normális és átlagos a kismamák körében.
Hajra nekem a seborin sampon elsőre bejött, a bőrömre a kék flakonos nívea, pocakra a milupa kréme. Rengeteg vizet is iszom, úgymond belülről hidratálok.
Jó egészséget neked és a babádnak!
20 hetes km
Nagyon szépen köszönöm a választ. Vizet rengeteget iszom, az átlag min. 3 liter ásványvíz. Ezt már jó pár éve tartom, és sajna mégis száraz a bőröm. Mondjuk lehet a vörös hajamtól, igaz szeplőim nincsenek csak érzékeny a bőröm.
Nektek is sok boldogságot és egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!