Kenem a pocskomat, meg a melleimet kismamiknak való olajjal, mégis a melleim kezdenek repedezni. Mit csinálhatnék?
Csajok, ez tenyleg alkati.
Milupaval kenem magam amiota csak terhes vagyok, azzal a terhessegi csikos kremmel. 32. hetes vagyok, eddig 4.5 kg-ot hiztam, tehat eleg jol allok, a terhesseg elotti farmerem jo ram bandazzsal, es megis, a 24. heten SZANASZET REPEDT a hasam. A cicim nem, de a hasam es a derekam teljesen tropa, es ez nem tulzas, osszesen vagy 15 hosszu voros repedes van rajtam.
Azota is kenem tovabb, napi ketszer, de inkabb csak abban segit, h ne viszkessen a borom.
En beletorodtem, ezzel jar a terhesseg, majd nem veszek fel haspolot, mondjuk igy 26 evesen ez mar nem is baj :-)
Az első terhességem alatt kentem a hasam Milupával és valami nagon drága szerrel is. Az eredmény teljesen szétrepedezett pocak , ami szülés után nagyon csúnya lett.A pocakom jobban hasonlít egy tigrisre, vagy egy zebrára, mint hasra. A sógornőm semmivel sem kente sosem és egyetlen csíkja sem lett sem a pocakján, sem a hasán, sem a combján.
Azt gondolom, ez alkati kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!