38 hetes vagyok. Mindenki azt mondja hogy nagy baba lesz mert nagy a pocim? Én úgy látom hogy a velem egyidős kismamiknak nagyobb a pocijuk mint az enyém.164 cm vagyok és a pocim körfogata 105cm.
Én úgy gondolom hogy a baba méretének nincs köze a has méretéhez, mert ez inkább alkat kérdése. Nem? Nincs széles csípőm, így a baba gondolom nem "nyeli el" a medencém...
De hogy egy doktornő is ezt mondja hogy nagy babára számítsak? Eddig mindig normális volt a méret minden uh-n. Ma megyek megint, kíváncsi vagyok mit mondanak.
Teljesen igazad van mindenben, amit írsz.
Én veled ellentétes, magas vagyok, sose volt nagy hasam.
Szerintem sincs összefüggés a has mérete és a baba mérete között és még UH-val is szoktak sokat tévedni. Ez is azon dolgok közé tartozik, ha megszületik és lemérik, akkor derül ki.
Írd meg a mai UH-t, mit mondtak!
Nagyon aranyosak vagytok! Köszi a válaszokat! Örülök hogy egyet értünk ebben. Amúgy mindegy mekkora lesz a babám, csak egészséges legyen, de azért bosszantanak ezek a "beszólogatások".
Majd megírom mindenképp hogy az uh-n mekkorára becsülték!
Szia!Első terhességemnél is hatalmas hasam volt és kislányom időre született és 2950g volt, most 37+4hetes vagyok másik kis csajommal és ö se lesz a méretekből következtetve sokkal nagyobb viszont hatalmas hasam van most is!Tehát szerintem nincs összefüggés!
Boldog babavárást!:)
Szia!
Én másfél hete szültem.Én 160 cm magas vagyok és nekem is elég nagy pocakom volt.A szülésznőm a szülő szobán azt mondta hogy kb 3200 gramm lesz a babám.Hát csak egy kicsit tévedett.Ugyan is 4110 grammal született és 53 centivel.Sok sikert és könnyű szülést kívánok Neked:)
Köszi :)
Ejha! Gratulálok a babához! Akkor tényleg nem lehet tudni hogy mekkora lesz!
Este majd megírom hogy mekkorára saccolták, bár azért az sem megbízható.
Szia! Aki meglát, mindenki mondja, hogy "Úristen, mekkora hasad van, biztos jó nagy baba lesz". Pedig nem nagy a hasam, 99 cm-s a körfogata, csak alacsony vagyok (162 cm), és máshova nem híztam, csak pocira, és csak előre terjeszkedett:). Szerintem azért is látják nagynak mások, mert a derekam még mindig - aránylag - vékonyabb maradt. A baba mérete pedig uh alapján 2800 g. Tehát eddig úgy tűnik, hogy nem lesz nagy. Minden héten nézzük nst után uh-val, és tök normálisan fejlődik. Úgyhogy aki csak idegesíteni tud a hülye szövegével, arra ne figyelj oda! Én is ezt teszem.
38 (+5) hetes pocis
Sziasztok. Na hazaértem, 3150g-ra saccolták, így egyáltalán nem lehet mondani hogy húú de nagy baba lesz, mert elvileg ez átlagos méret. És a többi mérete is. Persze ez csak a gép által becsült súly, hogy igazából mennyi lehet az majd kiderül.
Köszönöm a válaszaitokat mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!