Méhösszehúzódás lenne?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, amiket írok, de tapasztalatlan vagyok és muszáj megkérdeznem. A mai napon többször is fura érzésem volt az vaginámnál. Szóval olyan volt, mint amikor az ember lánya kicsit kezd felizgulni, vagy valami olyasmi. Aztán kemény is volt a hasam, de az a magnéziumtól puhult. De olyan fura, mintha néha a babám a lábam közt lenne (kis túlzással). Nem tudom jobban elmagyarázni. Ez méhösszehúzódás lenne? Esetleg a babám nyom valamit? Rosszat jelent? Mit tegyek? Bocs, ha hülyén írtam, remélem valaki megért.2012. máj. 28. 20:37
1/5 anonim válasza:
Biztos csak úgy helyezkedett h nyom valamit, azért érzed ezt. :) A keményedés pedig bizonyos szintig normális. Hány hetes vagy?
2/5 anonim válasza:
hány hetes vagy? a nemi szervek megduzzadnak terhesség alatt, azt érzed
3/5 A kérdező kommentje:
23 hetes vagyok
2012. máj. 28. 20:42
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem 28 hetesen volt kb ez. A 4 hós fiam itt szuszog mellettem :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugszok.
2012. máj. 28. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!