Pontosan milyen érzés a méhösszehúzódás?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 17:27
1/7 anonim válasza:
Volt már menstruációs görcsöd? - pont olyan,csak van akinek nagyon nagyon erős,és van olyan is,aki alig érzi.
2/7 anonim válasza:
plusz tök kemény az egész hasad, és olyan egybefájdalom van mintha valaki húzná lefele, nem csak itt ott mikor kidugja magát a baba valahova.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy milyen a menstruációs görcs:)26 hetes terhes vagyok,csak a fogalommal nem voltam egészen tisztába,hogy pontosan akkor mi is az a méhösszehúzódás.Azt hittem(de ne röhögjetek ki)hogy az az amikor orgazmuskor ilyen pici hogy is mondjam,lüktetést érzel a hüvelyedben.De akkor most is tanultam.köszi a válaszokat.
2011. szept. 19. 17:48
4/7 anonim válasza:
Nekem szüléskor olyan volt, mintha egy nagy súly húzná le az alfelemet és majd leszakadt a derekam. Szülés után meg olyan volt, hogy nem bírtam lábraállni csak négykézláb közlekedtem, de azt is csak akkor, ha muszáj volt. Pl. szoptatás után az első időkben, ami méhösszehúzódást okozott.
5/7 anonim válasza:
Vajúdáskor én konkrétan éreztem, hogy összehúzódik a méhem (egész hasam), két oldalról indult és végül a hasam közepén éreztem a húzódást, majd a fájdalom lehasított az alhasamba mensiszerű fájdalomként (csak jóval erősebben).
6/7 anonim válasza:
12:17 igazad van pont olyan és a legjobb hogy érzed mikor kezdődik
olyan mint mikor elkezdi húzni a görcs a vádlid először picit aztán már erősebb na akkor mondod hogy jaj már kezdődik megint!! és mikor alig bírod már mert ez nem vádli b.sszus na akkor vagy a fájás közepén erre kell gondolni onnan már kifele megy a dolog.
7/7 anonim válasza:
Nekem az elsővel alig érezhető vajúdásom volt,nem is fájt,csak kellemetlen volt! Egy 10-es skálán olyan 2-es. A másodikkal ugyan ezen a skálán először 2-es,majd a végén (perces fájásokkal) 3-as. A harmadikkal először 3-as,majd a végén 4-5-ös.
Mindenkinél más és más,hogy mennyire érzi.
Egy biztos! Nem lehet semmivel összetéveszteni! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!