Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pontosan milyen érzés a...

Pontosan milyen érzés a méhösszehúzódás?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 17:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt már menstruációs görcsöd? - pont olyan,csak van akinek nagyon nagyon erős,és van olyan is,aki alig érzi.
2011. szept. 19. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
plusz tök kemény az egész hasad, és olyan egybefájdalom van mintha valaki húzná lefele, nem csak itt ott mikor kidugja magát a baba valahova.
2011. szept. 19. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy milyen a menstruációs görcs:)26 hetes terhes vagyok,csak a fogalommal nem voltam egészen tisztába,hogy pontosan akkor mi is az a méhösszehúzódás.Azt hittem(de ne röhögjetek ki)hogy az az amikor orgazmuskor ilyen pici hogy is mondjam,lüktetést érzel a hüvelyedben.De akkor most is tanultam.köszi a válaszokat.
2011. szept. 19. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem szüléskor olyan volt, mintha egy nagy súly húzná le az alfelemet és majd leszakadt a derekam. Szülés után meg olyan volt, hogy nem bírtam lábraállni csak négykézláb közlekedtem, de azt is csak akkor, ha muszáj volt. Pl. szoptatás után az első időkben, ami méhösszehúzódást okozott.
2011. szept. 21. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Vajúdáskor én konkrétan éreztem, hogy összehúzódik a méhem (egész hasam), két oldalról indult és végül a hasam közepén éreztem a húzódást, majd a fájdalom lehasított az alhasamba mensiszerű fájdalomként (csak jóval erősebben).
2011. szept. 21. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:

12:17 igazad van pont olyan és a legjobb hogy érzed mikor kezdődik

olyan mint mikor elkezdi húzni a görcs a vádlid először picit aztán már erősebb na akkor mondod hogy jaj már kezdődik megint!! és mikor alig bírod már mert ez nem vádli b.sszus na akkor vagy a fájás közepén erre kell gondolni onnan már kifele megy a dolog.

2011. szept. 22. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem az elsővel alig érezhető vajúdásom volt,nem is fájt,csak kellemetlen volt! Egy 10-es skálán olyan 2-es. A másodikkal ugyan ezen a skálán először 2-es,majd a végén (perces fájásokkal) 3-as. A harmadikkal először 3-as,majd a végén 4-5-ös.

Mindenkinél más és más,hogy mennyire érzi.

Egy biztos! Nem lehet semmivel összetéveszteni! :-D

2011. szept. 22. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!